Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 :x przymierzam sie do zakupu maraudera. Rzecz w tym, ze nie jestem przekonany czy to wystaczajaco pokaznych rozmiarow motor jak na moje 2 m wzrostu.Jezeli ktos ma jakies wrazenia w tym temacie będę wdzięczny jeśli się nimi podzieli. W grę wchodzi tez Virago 1100 albo 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Na 2 metry to będzie probljema!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Cześć!Może i Valkyrie byłaby lepsza, ale naprawdę nie będziesz się źle czuł. Mam 2 znajomych słusznej postury, którzy takimi sprzętami ujeżdżali i po pewnym czasie stały się po prostu za małe, ale z powodu pojemności.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 jak masz 2 metry to kup sobie varadero.To jest krowa!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 jak masz 2 metry to kup sobie varadero.To jest krowa!!!!!!!!!!!!Sorka - gdzie Varadero a gdzie Marauder (gdzie Krym a gdzie Rzym) 8O :?: A przechodząc do rzeczy: jeden kolega ma około 1,95 i właśnie przesiadł się z "małego" DragStara na dużego WildStara - mówi, że różnica w prowadzeniu i dostosowaniu moto do kierowcy jest nieziemska (pomijając fakt dwa razy większej pojemności silnika :lol: )Także więc może ucelujesz w WildStara? Valkiria też byłaby na miejscu. Na pewno bardziej, niż największa Shadowka, bo nawet na takiej możesz poczuć się jak na rowerku ;) . Powodzenia w zakupach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 a honda valkieria jest mala?????????????? 8O 8O 8O nie zmiescisz sie???wedlug mnie jest to ogromy potwor (no ja mam 175cm bardzo chcialbym moc kiedys takim pojezdzic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Ja to tak rozumiem, że kolega ma do wyboru między tymi trzema modelami. To wybrałbym Maraudera, co prawda łańcuch , ale "woda" :lol: i sprawia wrażenie większego niż Virago nawet 1100.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Dzieki za rady, Na wild stara albo valkyrie trzeba będzie potyrać parę lat. Na razie w gre wchodzi wlasnie Marauder albo Virago 1100 z akcentem na Maraudera. na marginesie dodam,ze nie chodzi tylko o komfort jazdy ale o całoksztalt - pamietam jak wujo zasiadal na simsona tak ze wyblo widac tyoko czesc kola i rejestracje :-) No chyba ze Szacowne Grono ma jakies wlasne propozcyje co do modelu porownywalnego cenowo z wyrobem made by Suzuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 moze cosik takiego ??? zartowalem, w cenie sie nie miesci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 :x przymierzam sie do zakupu maraudera. Rzecz w tym, ze nie jestem przekonany czy to wystaczajaco pokaznych rozmiarow motor jak na moje 2 m wzrostu.Jezeli ktos ma jakies wrazenia w tym temacie będę wdzięczny jeśli się nimi podzieli. W grę wchodzi tez Virago 1100 albo 750. Witam ...ja osobiście użytkuje XV 750 i jednak uważam abyś odpuścił sobie te maszyny bo są wizualnie mniejsze od Maraudera...lepiej będziesz się czuł na marudzie bo virago ma tylko 1525 rozstawu osi a dobre w takim wypadku jest i te kilka cm więcej...mierzę 1,78 ale barczysty ze mnie chłop i gdybym był wyższy to raczej ciasno mi się widzi jazda na virago...polecam dla osób do 1,80-85...a jeśli chodzi o wymiary to XV 750/1100 są identyko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi