Skocz do zawartości

za maly za mały (* na Maraudera)

Gość Anonymous
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

:x

przymierzam sie do zakupu maraudera. Rzecz w tym, ze nie jestem przekonany czy to wystaczajaco pokaznych rozmiarow motor jak na moje 2 m wzrostu.

Jezeli ktos ma jakies wrazenia w tym temacie będę wdzięczny jeśli się nimi podzieli. W grę wchodzi tez Virago 1100 albo 750.

Cześć!

Może i Valkyrie byłaby lepsza, ale naprawdę nie będziesz się źle czuł. Mam 2 znajomych słusznej postury, którzy takimi sprzętami ujeżdżali i po pewnym czasie stały się po prostu za małe, ale z powodu pojemności.

Pozdrawiam

Dyzio

• Administrator
jak masz 2 metry to kup sobie varadero.To jest krowa!!!!!!!!!!!!

Sorka - gdzie Varadero a gdzie Marauder (gdzie Krym a gdzie Rzym) 8O :?:

A przechodząc do rzeczy: jeden kolega ma około 1,95 i właśnie przesiadł się z "małego" DragStara na dużego WildStara - mówi, że różnica w prowadzeniu i dostosowaniu moto do kierowcy jest nieziemska (pomijając fakt dwa razy większej pojemności silnika :lol: )

Także więc może ucelujesz w WildStara? Valkiria też byłaby na miejscu. Na pewno bardziej, niż największa Shadowka, bo nawet na takiej możesz poczuć się jak na rowerku ;) .

Powodzenia w zakupach życzę

Ja to tak rozumiem, że kolega ma do wyboru między tymi trzema modelami. To wybrałbym Maraudera, co prawda łańcuch , ale "woda" :lol: i sprawia wrażenie większego niż Virago nawet 1100.

Pozdrawiam

Dyzio

Gość Anonymous

Dzieki za rady,

Na wild stara albo valkyrie trzeba będzie potyrać parę lat. Na razie w gre wchodzi wlasnie Marauder albo Virago 1100 z akcentem na Maraudera. na marginesie dodam,ze nie chodzi tylko o komfort jazdy ale o całoksztalt - pamietam jak wujo zasiadal na simsona tak ze wyblo widac tyoko czesc kola i rejestracje :-)

No chyba ze Szacowne Grono ma jakies wlasne propozcyje co do modelu porownywalnego cenowo z wyrobem made by Suzuki?

:x  

przymierzam sie do zakupu maraudera. Rzecz w tym, ze nie jestem przekonany czy to wystaczajaco pokaznych rozmiarow motor jak na moje 2 m wzrostu.

Jezeli ktos ma jakies wrazenia w tym temacie będę wdzięczny jeśli się nimi podzieli. W grę wchodzi tez Virago 1100 albo 750.

Witam ...ja osobiście użytkuje XV 750 i jednak uważam abyś odpuścił sobie te maszyny bo są wizualnie mniejsze od Maraudera...lepiej będziesz się czuł na marudzie bo virago ma tylko 1525 rozstawu osi a dobre w takim wypadku jest i te kilka cm więcej...mierzę 1,78 ale barczysty ze mnie chłop i gdybym był wyższy to raczej ciasno mi się widzi jazda na virago...polecam dla osób do 1,80-85...a jeśli chodzi o wymiary to XV 750/1100 są identyko...