COLIO Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jestem ciekaw jak on sie utrzymuje na tej nawierzchni...hmmm jest sie na d czym zastanawiac.....moze jeszcze jakies fajne filmiki ?? a z tym ze wypijemy po niejdnym piwku to popieram :) :) tylko kiedy ?? czkema na odpowiedz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a z tym ze wypijemy po niejdnym piwku to popieram :) :) tylko kiedy ?? czkema na odpowiedz.... Jak odbierzesz dowód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczup Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Bardzo mi się podoba filmik.Nieżle gościu wymiata.Podziwiam.Dzięki za linkaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Naprawde niezła alternatywa dla ciepłych dni chociaż gdzie tu znaleść tak duże jezioro które by było aż tak zamarznięte ??(poza skandynawią ) Fakt super sprawa no i zjeziorem to problem.Dobra galeria Eee, zapominacie o północno wschodniej Polsce… jeziora mamy i mrozów też nie brakuje… może nie dało by się na tym lodzie przejeździć całej zimy, ale co roku jest zawsze kilka tygodni w których lód ma wystarczającą grubość… może właśnie tak będziemy musieli spędzać te zimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 hmmm mam gdzieś filmik na kompie jak koleś jedzie zxr po lodzie i nagle wpada pod powieszchnię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 hmmm mam gdzieś filmik na kompie jak koleś jedzie zxr po lodzie i nagle wpada pod powieszchnię To wrzuc to gdzies w net i linka zapodawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpavlik Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Macie linka jak jeździłem po lodzie :lol: mialem gdzies lepszy jeszcze ale zgubilem gdzies...:| http://rapidshare.de/files/10674812/Obraz_098.mpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam. Rafal22 masz moze jeszcze jakies linki z takimi filmikami ?? jestem ciekaw jak on to zrobil cze na sniegu tak wymiata ?? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam. Rafal22 masz moze jeszcze jakies linki z takimi filmikami ?? jestem ciekaw jak on to zrobil cze na sniegu tak wymiata ?? POZDRAWIAMprzeczytaj 2 od góry post i wejdż na podaną stronke(i wrzystko jasne)Pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzCzUr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 A te opony to chyba samorubki, bo są w nie powkręcane i zaostrzone śruby M6 albo M8 o ile się nie mylę. Widziałem już kiedyś takie patenty w kostkach w każdą kostkę była wkręcona śruba M6 i zkątrowana dwoma nakrętkami. Ogólnie to zajebisty filmik i stronka też wypas. [ Dopisane: 14 ]Znalazłem filmik z jazdy po lodzie :mrgreen: troche cienki ale może byćhttp://video.google.com/videoplay?docid=44...89000604&q=bike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 z tym ze wypijemy po niejdnym piwku to popieram tylko kiedy ?? Hmm myśle że gdzieś można przy okazji się spotkać na trasiei pogadać na tyle żeby to piwko odparowało przed drogą :DDo sezonu jeszcze troche a świat jest mały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zastanawiam sie tylko po co im te stelarze przy przednich kolach Ochrona przed oponą z kolcami, gdyby na przykład dojechał przednim kołem do czegoś/kogoś to kolce naroiłyby bigosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No ja jestem bardziej niż chętny na spotkanie przy browarku, w jakiś ciepły dzień, można by pogadać i przy okazji skoczyć w kilka ciekawych miejsc, mam tylko nadzieje że na gadaniu się nie skończy...Crazy biorę cie za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYKLOP Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 o shit ale typ mial mase :mrgreen: :mrgreen: j4estem godny podziwu, skad ty ten filmik masz jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 To raczej wygląda na blachowkręty i to wpuszczone na wylot. Albo kolce. Chyba więcej wybulił na nie niż na samą opone. Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi