duff Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam,kiedy dokładnie są te dwa motobazary w Łodzi i w Warszawie? Chodzi mi o te zimowe w 2006r. :) Wie ktoś może?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Termin imprezy jest podany zawsze na tej samej stronie www.mototarg.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duff Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Dzięki KML, ale tam napisali ze terminarz na rok 2006 podadzą w stycziu cholender!A jeszcze coś o Łodzi zapodajcie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Sam jestem ciekaw kiedy w Łodzi bajzel będzie? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 14 stycznia w łodzi a w wawie nie wiem POZDRAWIAM i do zobaczenia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ale tam napisali ze terminarz na rok 2006 podadzą w stycziu cholender! 14 stycznia w łodzi a w wawie nie wiem O czym Wy gadacie, na stronie którą podałem jak byk jest napisane że najbliższy będzie 05.02.2006Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Załamałem się bo nie pojadę do Łodzi :D A tak chciałem. Tego dnia tracę wolność i nie dam rady ot tego się wymigać. Znaczy żenię się :-D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Januszm nie no to , gratuluje i wiedz ze twoja nie obecnośc bedzie usprawiedliwiona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 hm... 14 to nie wiem czy bede ale na maj to na 100% przyjezdzam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi