Adam Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Ma ktoś z was jakąś książeczkę serwisową od motobi Questa? Chodzi o model z silnikiem czterosówowym na licencji Hondy(?)... Muszę wiedzieć jakie jest w nim sprężanie (nie mylić ze stopniem sprężania). Dzieki z gory... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dudek Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Jesteśpewny że ten silnik jest na licencji Hondy, a pisze na nim licencja czy tylko to piracka kopia?Podaj typ silnika Hondy w/g którego toto jest robione to napiszę Ci dane tech. silnika. Quote Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 Powiem szczerze, że nie wiem tylko mechanik mnie prosił o tą informację. Wiem że to quest `04 z 4taktowym silnikiem na licencji Hondy niby... Co do informacji na temat modelu zaloze temat na motorowerach i w razie czego napisze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts