Adam Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ma ktoś z was jakąś książeczkę serwisową od motobi Questa? Chodzi o model z silnikiem czterosówowym na licencji Hondy(?)... Muszę wiedzieć jakie jest w nim sprężanie (nie mylić ze stopniem sprężania). Dzieki z gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jesteśpewny że ten silnik jest na licencji Hondy, a pisze na nim licencja czy tylko to piracka kopia?Podaj typ silnika Hondy w/g którego toto jest robione to napiszę Ci dane tech. silnika. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Powiem szczerze, że nie wiem tylko mechanik mnie prosił o tą informację. Wiem że to quest `04 z 4taktowym silnikiem na licencji Hondy niby... Co do informacji na temat modelu zaloze temat na motorowerach i w razie czego napisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi