KML Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Postaram sie pojawic... Ciekawe czy juz mnie wyrzucili z pracy czy jeszcze nie :/ Przegiąłem troche z obowiązkami... :/ He, he , dzisiaj byłeś poszukiwany :-D Dobrej zabawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No kurde, szkoda że w piątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 no i zajebiscie :D dostalem od ojca dyrektora wolny piatek wiec wpierdalam sledzie i pije browary z lepszej strony baru ;) :lol: bede na pewno :mrgreen: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 będę chociaż nie znam nikogo z Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Bedziemy jak Bogi i Partia pozwolą. Oleśka nic się nie martw, że nie znasz. Każdy z nas tam jakoś zaczynał. Ja podjechałem będąc w pracy i się później nasłuchałem kim to nie jestem hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Bern, to może ja też się przebiorę na pierwsze spotkanie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Oleska ale za kogo? hehehe Brzmi intrygujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Za kolejarza może?...Abo za konduktorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja bym może i chciała przyjść, ale się wstydzę :oops: nikogo nie znam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 jak przyjdziecie to na pewno sie wam spodoba:)a nam bedzie milej poznawac kolejne osoby z 4umnie wstydzic sie dziewczyny:] zawsze musi byc ten pierwszy raz i niekoniecznie musi bolec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Widzisz Magda, tacy młodzieńcy zapraszają - trzeba wykorzystać okazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Widzisz Magda' date=' tacy młodzieńcy zapraszają - trzeba wykorzystać okazję...[/quote'] Oleska- trzeba sie zmowic i odwiedzic mlodzieniaszkow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Widzisz Magda' date=' tacy młodzieńcy zapraszają - trzeba wykorzystać okazję...[/quote'] Oleska- trzeba sie zmowic i odwiedzic mlodzieniaszkow:)nareszcie będzie ktoś pełnoletni' date='żeby nam piwo kupować :D poza tym to jak najbardziej zapraszamy(a jeszcze nieznanych nam forumowiczów nawet bardziej).bo jak mówi stare polskie przysłowie-im nas więcej tym nas lepiej :D [/color'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 zawsze musi byc ten pierwszy raz i niekoniecznie musi bolec tutaj za Bartosza vel pączusia przemówiło doświadczenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Widzisz Magda, tacy młodzieńcy zapraszają - trzeba wykorzystać okazję... I jacy przystojni, i uroczy, i oczarującym uśmiechu :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi