zbyszekpa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Gratulacje :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Gratulacje... napisz na czym zdawałaś.. mam nadzieję że nie na Mińsku jak ja. dzięki,zdawałam na hondzie cbf 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 super :twisted: lubię kobiety na motocyklach :twisted: hehe bez podtekstów :P aswaltowej czarnej gumowych drzew i non stop pełnego baku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No Mada,Zagrałaś mi na ambicji i też zdałem. Znowu zmarzłem jak...Pojeździmy sobie na wiosnę.nara Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No Mada' date='Zagrałaś mi na ambicji i też zdałem. [/quote'] :lol: :lol: :lol: GRATULUJĘ!!! :P Znowu zmarzłem jak... nie bądź baba' date=' nie jęcz :P :mrgreen: Pojeździmy sobie na wiosnę. nie moge się doczekać :) Masz upatrzoną jakąś maszynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ciągle się waham. Nawet założyłem tutaj topik "co się łatwo prowadzi". Sugestii co niemiara, wszytstkie z sensem. A Ty? Już wiesz przynajmniej jaki typ - bo ja nawet tego. Wiem tylko, że ma być 1 miejscowy, żeby żona nie zawracała głowy o podwózkę :) Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ciągle się waham. Nawet założyłem tutaj topik "co się łatwo prowadzi". Sugestii co niemiara' date=' wszytstkie z sensem. A Ty? Już wiesz przynajmniej jaki typ - bo ja nawet tego.[/quote'] Wiem, nastawiam się na suzuki sv650s (z alternatywnych wyborów jest jeszcze bandit600s). Prawdopodobnie lepsza byłaby wersja N ale zdecydowanie wolę S, nic nie poradzę. Wiem tylko' date=' że ma być 1 miejscowy, żeby żona nie zawracała głowy o podwózkę :P[/quote'] ja tego problemu nie mam, moje chłopisko za duże jest, żebym go miała wozić :P Bardziej się obawiam tego, że będzie chciał sobie zrobić prawko i będzie mi sprzęta zabierał :) nie dam, moje... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak sobie sprawisz takie suzuki to na pewno będzie ci zabierał - ja bym tak zrobił :mrgreen: Z drugiej strony może jak zrobi prawo jazdy to on będzie Ciebie woził. Z przebiegiem kilometrów taka możliwość jest bardzo atrakcyjna, nawet jeśli się z niej nie korzysta. BTW odważna jesteś. Nie wiem co bardziej podziwiać, Ciebie, czy Tomka, że tak Cię nauczył jeździć. Z drugiej strony w kobiecych głowach jest wszystko lepiej poukładane i pewnie będziesz pamiętać, że manetką można kręcić inaczej niż do oporu. O rany, byle do wiosny.Po egzaminie w skostniałej głowie zrodziło mi się ostateczne postanowienie, że już nigdy na żaden motor nie wsiadam!Prawie identyczne postanowienia podejmuje zawsze na kacu :) Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak sobie sprawisz takie suzuki to na pewno będzie ci zabierał - ja bym tak zrobił :mrgreen: mowy nie ma Z drugiej strony może jak zrobi prawo jazdy to on będzie Ciebie woził. Z przebiegiem kilometrów taka możliwość jest bardzo atrakcyjna' date=' nawet jeśli się z niej nie korzysta.[/quote'] ale po co ma mnie wozić?? nie chcę, wolę się sama wozić:D ja lubię jeździć :D BTW odważna jesteś. Nie wiem co bardziej podziwiać' date=' Ciebie, czy Tomka, że tak Cię nauczył jeździć. Z drugiej strony w kobiecych głowach jest wszystko lepiej poukładane i pewnie będziesz pamiętać, że manetką można kręcić inaczej niż do oporu.[/quote'] Hmm...1. Tomek jest rewelacyjnym instruktorem, ale jeszcze mnóstwo nauki przede mną2. rozsądek to chyba jest ostatnie słowo, które mi przychodzi do głowy jak o sobie myślę ;)3. nie nazwałabym tego odwagą tylko uporem, po prostu chcę to moto i już. No dobra, odrobina wyobraźni nie pozwala mi zdecydować się na kawasaki zzr1400 czy hayabusę na początek :D4. obawiam się trochę tej manetki gazu :roll: ale może wytrzymam. BTW Tomek ta Twoja GS-ka to chyba zdławiona co nieco? :P O rany' date=' byle do wiosny.Po egzaminie w skostniałej głowie zrodziło mi się ostateczne postanowienie, że już nigdy na żaden motor nie wsiadam!Prawie identyczne postanowienia podejmuje zawsze na kacu ;)[/quote'] to może Ty sie nie nadajesz? 8) Jak kończyłam egzamin, to wcale nie miałam ochoty zsiadać z motocykla ;) ale ja mam nierówno... Jakbym miała motocykl to pewnie bym jeździła teraz a nie klepała bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jak sobie sprawisz takie suzuki to na pewno będzie ci zabierał - ja bym tak zrobił :mrgreen: mowy nie ma podstępem zawsze się da :twisted: A jeszcze tutaj pogratuluje zdanego egazaminu :lapagora: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 podstępem zawsze się da :twisted: nie wiesz co mówisz... A jeszcze tutaj pogratuluje zdanego egazaminu :lapagora: :D dziękuję po raz setny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Madee, kolejna kobitka na moto :lol: będzie nas więcej i więcej, i więcej, i... :laughing: i jeszcze na sv-ce :lapagora: a może na wiosnę zrobiłybyśmy jakiś zlot czarownic :mrgreen: tylko do tej pory musisz zanabyć sprzęta :roll: pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Madee' date=' kolejna kobitka na moto :lol: będzie nas więcej i więcej, i więcej, i... :laughing: [/quote'] oj sporo kobiet zdaje teraz na A. Gadałam z gościem z wydziału PJ i kobiet z miesiaca na miesiac jest coraz wiecej :P i jeszcze na sv-ce :lapagora: a może na wiosnę zrobiłybyśmy jakiś zlot czarownic :mrgreen: tylko do tej pory musisz zanabyć sprzęta :roll: Mam nadzieję, że się uda nabyć moją wymarzoną SV-kę. Już nie musi być nowa, żeby już była w garażu chociaż i czekała na mnie do wiosny...A na zloty wszelakie się piszę pierwsza, czarownic tym bardziej :twisted: :P Mam tylko nadzieję, że za Wami nadążę... :roll: A pierwszy zlot jutro -> śledzik forumowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi