MotoCross Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dziękuje za przybliżenie sylwetki tego motocykla. Rozejrze się za nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dziękuje za przybliżenie sylwetki tego motocykla. Rozejrze się za nim Jezeli znajdziesz to bierz klx'a 300 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 MotoCross napisał:Dziękuje za przybliżenie sylwetki tego motocykla. Rozejrze się za nim Jezeli znajdziesz to bierz klx'a 300 Korzystajac z tematu.Przegladalem allegro i powiedzcie mi czy ceny na allegro sa zawyzone czy KLX'y sa naprawde takie drogie?? Przeciez te modele powyzej 2000roku osiagaja ceny Yamahy Wr250f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Jezeli znajdziesz to bierz klx'a 300 Smile Za ta kase to mu sie raczej nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 hmmm przejrzałem polskie aukcje oraz niemiecki ebay i powiem Wam szczerze, że mało tych motocykli jest ( w cenie do 6- 6,5 tys, w okolicach 96 roku) Tutaj są 3 sztuki, ale fotek nie ma :) Musze się rozejrzeć, może trafi się jakaś okazja. http://www.autogielda.com.pl/ A KLX 650 .... troche większy, na tor nie, ale ogolnie też byłby dobry i ten zielony kolor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 A KLX 650 .... troche większy' date=' na tor nie, ale ogolnie też byłby dobry i ten zielony kolor Wink[/quote'] Duży jest sporo większy ale jak kupywac to tylko wersje R, Wiele osób pisze że to wersja R ale to nieprawda. 250/300 poznajemy po upsach a 650 po braku mocowań stopek dla pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 250R również nie ma podnózków dla pasażera, choć rejestrowana jest na dwie osoby.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ... pasażerka usiądzie tyłem do kierunku jazdy przede mną :-D OK, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 a czemu od razu 650?? 300ccm sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tak, ale 300`etek jest mniej, w ogóle jakoś tak mało tych motocykli w polskich ogłoszeniach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 no niestety to prawda, a szkoda :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tak' date=' ale 300`etek jest mniej, w ogóle jakoś tak mało tych motocykli w polskich ogłoszeniach. Sad[/quote'] Bo są bardzo dobre i niekt nie chce sprzedawać. W tej cenie raczej nie ma nic fajnieszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 witamja jestem posiadaczem klxa 650 c i jak na teren to moto bardzo dobre typowy czolg, jezeli chodzi o tor to wersja c jest troche za ciezka ale nikt nie mowi ze nie idzie tym latac po torze ja nawet na motorynce dawalem rade na torze, ale to zalezy kto co lubi bo mi moto jest potrzebne na teren a nie na tor :D wracajac do klxa to sprzet nie do zajechania, oczywiscie wersja R jest o wiele lepsza bo wazy tylko 130kg wiec juz se mozna polatac po torze i poskakac troche. Na allegro jest ladna sztuka 650R odpicowana. Kontaktowalem sie z kolesiem i naprawde jest zrobiona na cacy.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi