Strzalek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wzrost prędkość odczujesz po zmianie kosza na ten od s70.Ja miałem gaźnik rozwiercony do 18mm, większą dysze. o cylindrze już wspomniałem, wypełniacze na wale, podciety lekko płaszcz tłoka, sploanowaną głowice i przeweszwysztkim sportowy wydech ale nie ten z allegro tylko taki jak w kartingach. Simek miał super przyspieszenie ( jak na simka oczywiście) prędkość max to 85km/h na zębatce 14zębów. Mierzone bmw gs1100. Poprostu kuzyn jechał koło mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja mam wydech Leovinci, cylinder 60ccm, i gaźnik bing. Kosza od s70 nie chcę zakładać gdyż przełożenia w skrzyni mam od sr80, a to byłoby już chyba za dużo dla wału. Teraz czekam na odbiór techniczny sima od elektryka, gdyż robił mi nowy moduł i wymieniłem iskrownik z magnetem. Zdam relacje jakie będą osiągi po remoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zamiast cylidra 60ccm mogłeś sobie sprawić 4 kanały przepłukania.. efejkt byłby lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 A zna ktoś warsztaty gdzie FACHOWO zrobią taką przeróbkę? i czy naprawde tyle to daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 hmm... znam jednego gościa z czestochowy musiał byś znim pogadac.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ok, ale czy ktoś z Was to MA i może się wypowiedzieć jak JEMU to działa? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja mialem cylinder 50cmm z 5 plukami i s70 puchl na 3 biegu...mam zwykly cylinder wal od s70 przelozenia od s51 tylko przud 14 zebow rozszerzone kanaly i gaznik od suzuki ts i s70 puchnie powiedzcie jak to mozliwe :P heh s70 tez ma cos porobione:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja mialem cylinder 50cmm z 5 plukami i s70 puchl na 3 biegu...mam zwykly cylinder wal od s70 przelozenia od s51 tylko przud 14 zebow rozszerzone kanaly i gaznik od suzuki ts i s70 puchnie powiedzcie jak to mozliwe Wink heh s70 tez ma cos porobione:PRazza cylinder to ktoś Ci przerabiał na te 5 kanałów płuczących czy kupiłeś gotowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 W Czestochowie gosc przerabia na 4,5,6 plukow ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ogulnie podam numer gg ;) do tego pana ;) 4810568- oto numer.. ale nierobić bydła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 A Ja podam Strone tego pana ;) gdzie są pokazywany cylindry ale nie mailem od niego tylko z sekcji kartingowej ;) jednak gadalem z gosciem co ma od tego pana i i mowi ze spelnily jego wymagania te cylindry pozdrawiam ;) www.tuningdwusuw.prv.pl pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi