Dyfuzor Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Po pierwsze nie chwale sie tym , po drugie pije okazyjnie raz na jakis czas wiec bez przesady czasy sie zmieniaja kiedys patologia byl dekolt w licealnych klasach itd. www.efekt02.webpark.pl/lodzik.txtco za geje okrutne moj boze, to zawsze bedzie patologia poki homosy nie narzuca nam do konca akceptowania ich zachowan. :-x Pozdrawiam [ Dopisane: 14-12-2005, 15:07 ]co do tych zachowan moich rowiesnikow , za duzo jackassow w mtv .... kultura amerykanska nas zniszczy :D Ps. Blagam moderatorow bym nie dostal ostrzezenia za odstepstwo od tematow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak tylko ze dekolt nie doprowadza mózgu do otępienia;) (chyba ze..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Patologią jest palenie papierosów w każdym wieku :| a picie- człowiek, nie wielbłąd :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja pie%$#le czy wy nie możecie pisać sobie w końcu na jakimś czacie, przechwalajcie się tam jacy to jesteście super, całe to forum jest już zaatakowane przez wasz spam. Halo jest tu jakiś mod?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 heh co z tego ze bedzie gazowal??A tzr Rs to nie gazuje a Dt a Rx tez wysoko obrotowe silniki i tez gazowac trzeba taki sam efekt by byl tu 8) POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 DT mam mębrane a to zmienia troche postać rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 DT mam mębrane a to zmienia troche postać rzeczy ...I to dosyc drastycznie! Dibo: polecam Ci runde na starej secie CZ typ 516. Tam nie masz membrany i wysilony silnik i na niskich obrotach nie ma mozliwosci jazdy!!! Jakbym mial porownac do tego RS'ke to RS jest jak 4t :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ale poczatowaliscie panowie... ale teraz o czyms innym. Simson w swietle prawa jest tylko teoretycznie motorowerem.. ale tak naprawde jest motocyklem bo jego predkosc maksymalna przekracza grubo 45km/h. A co do karty motorowerowej to powinna byc do 125ccm bo sa teraz niby motorowery np. HM CRE czy Yamaha DT, TZR ktore odstawiaja bez problemu niektore pseudomotocykle typu Jincheng czy Motobi o poj. 125. A co do tjuningu simka to wyglad simka i tak jest wspanialy jesli jest oryginalny.. Silnik mozna odrobine wzmocnic tak jak to zrobil Dibo tak do 5 - 6 koni.. wieksze wysilenie nie ma sensu.. lub zalozyc silnik od S70... Fajny ciag ma wtedy simek na takim silniku. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zły pomysł z kartą do 125ccm. 13-latek na RS 125 :? miałeś do czynienia może z silnikiem s70? jest dużo silniejszy od 50ccm i od tzw 60ccm :P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zły pomysł z kartą do 125ccm. 13-latek na RS 125 Confused miałeś do czynienia może z silnikiem s70? jest dużo silniejszy od 50ccm i od tzw 60ccm Wink Ja miałem założony cylinder 70 z 4 płukami. Efekt niesamowity jak na simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Strzałek dokłądnie.. Simson ma wiele pola do popisu .. ale wiazą siez tym koszty i wiedza .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 ja mam S70 i jest kolosalna różnica , jeszcze przed remontem zostawiał wszystkie simsony w okolicy ( brał navet niektóre WSKi ) :P , ale jak go dotre dobrze to dopiero będzie jeździł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 a ile Cie wyniósł cylinder z 4 płukami jeśli można wiedzieć ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 a ile Cie wyniósł cylinder z 4 płukami jeśli można wiedzieć ?Smile Ja kupiłem orginalny niemiecki cylinder 70ccm i mój znajomy mechanik co sie kartingami zajmuje zrobił mi to za dziękuje i przysłowiową flaszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 A zmiana z 50 na 70ccm jak się przełożyła na prędkość? Czy było to te katalogowe 15km/h? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi