c00l Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 nie zarejstrowalem go jeszcze to raz a dwa woze zbiornik paliwa w podkladzie w bagazniku samochodu heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A wczoraj wieczorkiem z Jaskowki w grunwaldzka skrecal bandit:).....widok przyjemny dla oka:))))....szkoda tylko,ze troche padalo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja to w niedziele na trasie rumia-wladyslawowo naliczylem 20 sprzetow:] Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez chojrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no ja niestety nie bede miec jeszcze dlugo takiej okazji...bo ulice obserwuje dopiero o 20:)..ale wszystko jest na dobrej drodze i juz niedlugo nie bedziemy pisac o spotkaniach i zlotach,tylko realizowac plany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A jak tam w tą środę? Kroi się coś? Ja jeszcze raczej nie bedę miał Zuzi w Gdańsku, ale jakby co, to może bym podskoczył :smile: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W tą środę to raczej pogoda będzie chu*owa więc i frekwencja zapewne minimalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja chetnie bym przyjechal w nastepna srode jak pogoda bedzie dobra ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Niedługo pewnie będzie większy zlot w Borsku. Pierwszy już się odbył tydzień temu. Gdzieniegdzie na poboczach jeszcze śnieg leżał. Policja w tym sezonie też sie ostro wzięła za motocyklistów. Chłopaki z M3M już dowody potracili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) heh to jak oni jezdza :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez chojrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 A jak tam w tą środę? Kroi się coś? Ja jeszcze raczej nie bedę miał Zuzi w Gdańsku, ale jakby co, to może bym podskoczył :) pzdr.W drodze wyjątku moge podjechać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Niedługo pewnie będzie większy zlot w Borsku. Pierwszy już się odbył tydzień temu. Gdzieniegdzie na poboczach jeszcze śnieg leżał. Policja w tym sezonie też sie ostro wzięła za motocyklistów. Chłopaki z M3M już dowody potracili... a znasz jakąś przybliżoną date tego zlotu w borsku bo chciałbym sie tam wybrać popatrzeć na wyczyny na moto...pozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 oni tam chyba codziennie ostatnio jezdza :)zlotem to bym tego nie zazwal.. ale na treningi jezdza...wejdz na strone M3M i sie wszytkiego dowiesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) kto jutro do tczewa jedzie http://www.motocykle.tczew.pl./ Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez c00l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ja tam nie jade ale chyba wybiore sie do bemowa :] byl tam ktos??? fajnie jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 jakies plany na dlugi weckend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi