dadeq Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 odnośnie rozpoczecia sezonu w 3miescie to znalazlem cos takiego na innym forum i wydaje sie to byc informacja dosc wiarygodna... http://www.motobike3miasto.pl/portal/index.php no ale jak dalej bedzie sypac jak dzis w nocy to zostana nam skutery sniezne ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 To podajcie DATE drukowanymi literami, bo przez caly czas mialem na mysli sobotni wieczor i gdyby nie fakt ze w sobote z rana czytalem forum to bym w sobote wieczorem STAL, MARZL I CZEKAL nadaremnieOczywiscie mowimy tutaj o piatku. dobra dzisiaj jest czwartek, a to oznacza że jutro jest już piątek, a dalej konkretnego planu nie widać A tak wracając do tematu, to jak z tym piątkiem, czyli jutrem dla mnie to były wystarczające inbformacje, aby nie pomyśleć o sobocie :roll: ps:mój poprzedni post napisany wielkimi literami, jak najbardziej dalej aktualny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 STAL, MARZL I CZEKAL nadaremniePolecam! Bardzo wygodna forma spędzenia czasu po 12 godzinach pracy!Nie bede sie rozpisywał bo mój post zawierałby wiecej gwiazdek niż polskich znaków.....Bez komentarza...... ;) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 I jak wyglada sprawa z tym rozpoczeciem bo chyba nie ma osobnego tematu na ten temay a chetnie bym wpadl. Ktos cos wie?no jak nie bedzie ektremalnie zimno to tez sie pojawie moze jakas marzanne utopimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 kto jedzie w niedziele na swiecenie do oliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 kto jedzie w niedziele na swiecenie do oliwy No ja planuje, z Sierakowic mam 60 a w tej pogodzie :) U nas to jeszcze snieg lezy i jutro jade na desce pojezdzic :lol: Ale postaram sie, tylko szkoda bedzie jesli sie okaze ze bedzie z 10 maszyn :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 unas jest cieplo i 10 maszyn to ja dzis widzialem jak do gdyni jechalem wiec powinno byc wiecej ja wsumie jade autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 unas jest cieplo i 10 maszyn to ja dzis widzialem jak do gdyni jechalem wiec powinno byc wiecej ja wsumie jade autem jak to autem ??odpalaj maszyne i przyjezdzaj ... nie daj sie zimie. Wiecie co ? Chyba nikt sie nie obrazi jak zacytuje tekst z innego forum: " To jak: zima nas, czy my ją? Zapraszamy najtwardszych i tych zwyczajnie spragnionych już motocykla na tradycyjne poświęcenie maszyn: 26 marca, w pierwszą niedzielę wiosny (i czwartą Postu - "laetare" pamiętacie?). Tym razem pod Katedrę Oliwską , gdzie o 13.00 odprawiona zostanie Msza w intencji sezonu: roztropnego, bezpiecznego i pełnego przygód. Po niej błogosławieństwo jednośladów i parada, a na zakończenie tradycyjne nagrody dla najstarszego, najmłodszego (także prawem jazdy) uczestnika i dla tego z najodleglejszej miejscowości. Do zaproszenia przyłączają się Centrum Profilaktyki Uzależnień, zaprzyjaźnione motosalony i Energa! Czekamy. Christian Centaur Chapter & x. Maślak" to by bylo na tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 z mila checia bym pojechal motorkiem ale raz ze go roezebralem w piatek do malowania to dwa niemam jeszcze zarejstrowanego wiec nei dam radyale jade autkiem kask wezme zesoba jako motocykle hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No ja planuje, z Sierakowic mam 60 a w tej pogodzie :) U nas to jeszcze snieg lezy i jutro jade na desce pojezdzic :lol: Ale postaram sie, tylko szkoda bedzie jesli sie okaze ze bedzie z 10 maszyn :P pozdrawia byly mieszkaniec Lysniewa, obecnie w 3miescie, bede na tej imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 jaciekręcę- ale zmarzłem :):D... kurde liczyłem na ciut wyzszą temperaturę :rolleyes: ... super było ,pare dodatkowych km nawiniętych na koła... mam nadzieję,ze się obejdzie bez zapalenia płuc :angry::P... kurcze- szczerze mówiąc spodziewalismy się z kumplami moze 5 osob pod kosciołem(z czego nas 4:P )... a tu proszę jaka niespodzianka... tłumy, hordy i czeredy... pozdrawiam wszystkich,którzy nie zamarzli :unsure: ps do golasa- na zimę- mus szybka być brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 bylo milo calkiem nawet bardoz tylko troszku przyzimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 jaciekręcę- ale zmarzłem :):D... kurde liczyłem na ciut wyzszą temperaturę :rolleyes: ... super było ,pare dodatkowych km nawiniętych na koła... mam nadzieję,ze się obejdzie bez zapalenia płuc :):P... kurcze- szczerze mówiąc spodziewalismy się z kumplami moze 5 osob pod kosciołem(z czego nas 4:P )... a tu proszę jaka niespodzianka... tłumy, hordy i czeredy... pozdrawiam wszystkich,którzy nie zamarzli :unsure: ps do golasa- na zimę- mus szybka być brrrrrrr no nie bylo az tak bardzo zimno...:angry: szczegolnie jak wszycy odpalili maszyny (podobno 300 sztuk naliczono) :blink:mi sie baaardzo podobalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 cześć chłopaki, byłem dzisiaj w Sopocie i normalnie jak przechodziłem przez pasy to mi szczena opadła i język na wierzch wylazł, tyle moto na raz to ja jeszcze nigdy w życiu nie widziałem, od razu sie człowiekowi lepiej na sercu robi, tak poza tym to chcialem spytać gdzie tak dażyliście zgraną grupą?? ogólnie to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony że w takiej pogodzie mozna sie tak zorganizować! POZDRAWIAM Przem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 cześć chłopaki, byłem dzisiaj w Sopocie i normalnie jak przechodziłem przez pasy to mi szczena opadła i język na wierzch wylazł, tyle moto na raz to ja jeszcze nigdy w życiu nie widziałem, od razu sie człowiekowi lepiej na sercu robi, tak poza tym to chcialem spytać gdzie tak dażyliście zgraną grupą?? ogólnie to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony że w takiej pogodzie mozna sie tak zorganizować! POZDRAWIAM Przem w sopocie to byly conajmniej 3 grupy - nie udalo nam sie wyjechac jednczesnie :) teraz jest pytanie ktora z grup Ty widziales.... :rolleyes: jechalicmy do gdyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi