mirek-b12 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 WALENIE W GARA W TRÓJMIEŚCIE przeciez jest uczciwie napisane "zlot w trojmiescie" :) to nie to samo ?? :(i zeby nie bylo... tu nie ma alkoholikow... trafiaja sie czasami nalogowi degustatorzy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 przeciez jest uczciwie napisane "zlot w trojmiescie" :( to nie to samo ?? :Di zeby nie bylo... tu nie ma alkoholikow... trafiaja sie czasami nalogowi degustatorzy... :DNo, no niektorzy maja post :mrgreen: Jak narazie to chetne na przyjscie sa 3 osoby: Andon, PTASZYNA...... (to ja nie bede panstwu przeszkadzal :roll: ) :P, a tak na powaznie to ma byc conajmniej tyle samo osob co ostatnio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 na powaznie to ma byc conajmniej tyle samo osob co ostatnio Buttrockwątpię, żeby tak było, ale podobno cuda się zdarzają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja sie pojawie napewno - najpierw sam, a pozniej podjade po Age, gdyz do wieczora pracuje :? Oczywiscie mowimy tutaj o piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jak narazie to chetne na przyjscie sa 3 osoby: Andon' date=' PTASZYNA......[/quote'] andon cos zmajstrowales ???bedziemy mieli malego motocykliste ?? :)a Ty ptaszyna w stanie blogoslawionym to lepiej nie spozywaj trunkow :())hahaha :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 bedziemy mieli malego motocykliste ?? a Ty ptaszyna w stanie blogoslawionym to lepiej nie spozywaj trunkow )) hahaha proszę Cie mi takie rzeczy nie grożą :mrgreen:tylko nie wiem skąd lechu takie informacje bierze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 andon cos zmajstrowales ??? Mirek zabłądziłeś? A tak poza tym to ten swój post moze byś zakończył troche wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 A tak poza tym to ten swój post moze byś zakończył troche wcześniej? yyyaaaaale o so chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 dobra dzisiaj jest czwartek, a to oznacza że jutro jest już piątek, a dalej konkretnego planu nie widać :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja sie zglaszam jako chetny, koniecznie chcecie deluxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 koniecznie chcecie deluxa?ja wolałabym gdańsk a to dla tego, że w deluxie moze nie być znowu miejsca, do metro nie pójdziemy (z wiadomych powodów :mrgreen: ), a w gdańsku jest mnóstwo opcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 My na ten weekend wyjeżdżamy na Kaszuby, także życzę wszystkim udanej zabawy i mam nadzieję, ze jeszcze bedzie okazja... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja sie zglaszam jako chetny, koniecznie chcecie deluxa?Skoro wolisz metro :D, proszę Cie mi takie rzeczy nie grożą tylko nie wiem skąd lechu takie informacje bierze Ja to pisalem w innym kontekscie :evil: i zarazem sorx ze to tak wyszlo :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja to pisalem w innym kontekscie i zarazem sorx ze to tak wyszlo no spoko ja tylko tak dla sprostowania, żeby nie bylo :D PTASZYNA + Andon narazie repliki nie mają :!: :mrgreen: A tak wracając do tematu, to jak z tym piątkiem, czyli jutrem :?: :?: :?:i mam nadzieję, ze jeszcze bedzie okazja... okazja to jest zawsze, chociażby z okazji braku okazji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 jak napiszecie gdzi ei okturej to sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi