MłodyVFR Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 moze 18 gdzies w gda? pod lotem i wtedy zdecydujemy? moze tez byc wrzeszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 moze 18 gdzies w gda? pod lotem i wtedy zdecydujemy? no to niech będzie, ale może o 19 pod krewetką w gdańsku i pójdziemy np. do Barbadosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 moze byc 19, moze byc barbados. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 moze 18 gdzies w gda? pod lotem i wtedy zdecydujemy? no to niech będzie, ale może o 19 pod krewetką w gdańsku i pójdziemy np. do Barbadosa. Barbados? :lapagora: - odpowiada: fajna knajpka i blisko do domu :D Pojawie sie tylko nie wiem o ktorej, wrocilem wlasnie z pracy i ch.... :evil: olernie zle sie czuje. Nerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 no to cudnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 można sie przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 No pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 a ja dzis nie dotre :evil: choroba mnie dopadla(: i musze sie kurowac bo w przyszly weekend mam plan motocykl wyciagnac :D miłej zabawy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 dziś juz za późno się skapowałem. Pisżę się za 2 tygodnie, bo za tydzień , jeśli będzie choć trochę ciepło, jadę do domu motocykl przepalić wreszcie pierwszy raz w tym roku. Chyba, ze jutro wypad robicie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 steszcze to krótko[/size] AŻEBY WAS OBESRAŁO :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 niestety za puzno wrucilem do domku po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 steszcze to krótko[/size] AŻEBY WAS OBESRAŁO :!: :!: :!: Ptaszyna, powiem krotko.Po tym co napisalas, ze bedziecie w Barbadosie, odpisalem ze nie za dobrze sie czuje i nie wiem o ktorej wstane. Jak przewidywalem tak sie sprawdzilo, wstalem o 21-wszej, podjechalem po Age do pracy i bylismy przed 22-ga w Barbadosie i niestety nikogo nie zastalismy :P pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Niestety albo stety? impreza w tym roku przeniosła się do Gdańska. Że tak pozwole sobie zacytować organizatora x.maślaka :" trójmiejska inauguracja będzie miała miejsce w niedzielę 26 marca (I-sza wiosny i IV-ta Postu" - Laetare). Samo poświęcenie - po mszy o godzinie 13.00 na placu przed katedrą w Oliwie, najdłuższym kościołem w tym pięknym kraju. Potem rozstrzygnięcie rywalizacji w tradycyjnych kategoriach i defilada, tym razem do Gdyni" I ja tam ze Szczecina zawitam.... I jak wyglada sprawa z tym rozpoczeciem bo chyba nie ma osobnego tematu na ten temay :P a chetnie bym wpadl. Ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a co chcesz wiedziec na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 steszcze to krótko[/size] AŻEBY WAS OBESRAŁO :!: :!: :!:To podajcie DATE drukowanymi literami, bo przez caly czas mialem na mysli sobotni wieczor i gdyby nie fakt ze w sobote z rana czytalem forum to bym w sobote wieczorem STAL, MARZL I CZEKAL nadaremnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi