Skocz do zawartości

Hyosung V-rod :)

jasiuniemowa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gothcrust- podobno jezdzisz Dnieprem. Jesli tak to ja Ciebie nie rozumiem. Przeciez Dniepr to sowiecka podrobka BMW, ktora na upartego moznaby porownac do koreanskiej podrobki harleya. Gdzie tu konsekwencja? Krytykujesz z gory przyszlych wlascicieli grozac im pokazaniem srodkowego palca, a sam jezdzisz byle czym-marna podrobka bmw...moze jeszcze na baku masz bialo-niebieska szachownice?

Oj, jak niepodległości to bronił nie będę :notworthy: . Jedynie trzy wtręty.

1. Wystawienie środkowego palca nie jest "ocenianiem" człowieka. tak nawiasem mówiąc, to ja zwykłem wystawiać z brytyjska dwa palce, takie "Victory" odwrócone, a sam tekst był ot, taką li tylko prowokacją. jak widać skuteczną hihi.

2. W czym trafniejszy jest osąd motocykla przeprowadzony w oparciu o jego parametry silnikowe czy jezdne od osądu opartego na wyrobionych odczuciach estetycznych?

3. Dniepra nie kupiłem ze względu na jego piękno, unikatowy styl i rewelacyjne własności jezdne, tylko ze względu na niską cenę i dostępność części, a także na prostotę konstrukcji. Kupiłem go z góry będąc pewien, że jest jedynie materiałem do nauki i budowy motocykla autorskiego. Doklejanie śmigiełka BMW na baku ruska jest taką samą wsią jak ubieranie się w Tesco czy jazda na Hujosungu.

A nikogo nie chciałem obrazić, zresztą coś łatwo niesłychanie się co po niektórzy obrażają.

A tak z innej beki - czy noszenie kalesonów Shiessera to snobizm? Bo dostałem pod choinkę, i się tym wielce zgryzotuję. :lol: :lol:

czy noszenie kalesonów Shiessera to snobizm

Na zimowe trasy będą jak znalazł :-). Nie zmarzniesz po drodze do Tesco :-).

No i gratuluję zdolności testowania motoykli na oko. Ja biedny muszą zawsze zrobić te kilkaset kilometrów :-(.

Bez komentarza ...

Pawel

o jezu.. ta podrobka v-roda to tragedia. ktos wyzej napsial ze mu to przypomina pochromowany plastik jak z zabawek- dobrze powiedziane. takie same mam odczucia. ale nie wydaje sie wam ze to juz przesada? czemu to japonczycy, koreanczycy nie wymysla cos nowego? az cos sie robi w srodku, od ich tanich podrobek.

dobre to sa tylko chinskie podkoszulki...

Goska

Dzika, tak jak natura chciała

o jezu.. ta podrobka v-roda to tragedia. ktos wyzej napsial ze mu to przypomina pochromowany plastik jak z zabawek- dobrze powiedziane. takie same mam odczucia. ale nie wydaje sie wam ze to juz przesada? czemu to japonczycy' date=' koreanczycy nie wymysla cos nowego? az cos sie robi w srodku, od ich tanich podrobek.

dobre to sa tylko chinskie podkoszulki...

Goska[/quote']

Jeździłaś tym? Znasz kogoś kto jeździł?? Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski? Z tego co wiem kiedyś miałaś Junaka. przecież w tych maszynach co chwilę trzeba grzebać. Jeśli ktoś zadaje pytanie to oczekuje odpowiedzi konkretnych i na temat a nie piepszenia od rzeczy. Napisałem to jako autor temat. Dziękuję za uwagę. :)

przeczytaj uwaznie to co napisalam. zaczynajac od przesady wschodu. to ze japonia jest prawie ze bez awaryjna to jej plus, ale nie zapominaj o tym ze to wlasnie przez harleya ludzie jezdza tania ich podroba.

Ale o jakich podróbach Wy mówicie ?? Mówię tutaj o japońskich cruiserach i chopperach. Już dawno przestały to być niewyraźne "sofciki" robione na modę HD. Wiele z nich ma swój niepowtarzalny styl, na przykład Yamaha Warrior. Jak mi ktoś powie, że jest to tania podróba Harleya to obśmieję na głos :-).

Pawel

tych "japońskich bezawaryjnych podróbek"

Stąd właśnie ten cudzysłów w mojej wypowiedzi. Poza tym nie tylko Harley Davidson ma monopol na choppery i cruisery. Mówiąc o podróbkach mamy na myśli sylwetkę motocykla? Bo poza sylwetką to on z Harleyem nie ma nic wspólnego. Wiadomo ze jak ktoś buduje choppera czy cruisera to nie bedzie się wzorował na Hayabusie.

PROC, odpowiedz masz juz napisana. teraz nawet robia okragle (elipsa bardziej:P ) filtry na swoje smieszne shadow, od twima. az mnie skreca.

janek- no okey;) a mialam.. teraz kaśka:) w cywilu (pieprzyc system ja chce jezdzic...bo z jankiem bylo tak, ze przez caly rok sie go robilo ,a praktycznie g sie jezdzilo..) a sprzedalismy bo chcielismy wlasnie k-750... juz sporo osobom nie spodobalo sie to "mialam junaka draga, przerabialismy" to "naskoczyli" na mnie rowno :buttrock: nie nic poradze, ze nie bylo wyboru a robic na orginala od podstaw i z niczego, jedynie co junaka przypominalo to wybrakowany silnik, to lepiej byloby zeby kupic drugiego i w tedy robic na org. nie zaluje ze go przerobilismy, i gowno mnie to obchodzi kto i jakie ma zdanie na ten temat.

pozr. Goska