Enduroboj. Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Gratulacje :!:Widze, że grono DT'tkowiczów rośnie :) Gumowych drzewek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 gratuluje, życze bezawaryjnej jazdy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ' date=' zczego jedna poszła do kolegi z 4um Very Happy[/quote'] do mnie hhehegratuluje i cieszę sie ze na 4um jest kolejny posiadacz dt-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Znów u kumpla siedze na necie, a zanim do niego przyjechalem to pojezdzilem sobie troszke po polu, super ślisko :P . Jestem pelen podziwu dla tej biednej 80-tki :) od pierwszego biegu do czwartego to ciągnie do czerwonego pola a na piątym i szóstym biegu to tak jakos słabo, jakby się sprzęgło ślizgało czy cuś... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 heh ja tak patrze ze przynajmniej na tym forum najwiecej ludzi jezdzi na DT-kach :) W kazdym razie zycze zeby motor jezdzil tak jak powinien i nigdy Cie nie zawodzil :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 heh ja tak patrze ze przynajmniej na tym forum najwiecej ludzi jezdzi na DT-kachbo o bdb sprzęt! :) Gratuluje i zycze niekonczacych sie wrazen związanych z jazda enduro. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Gratulacje. Jest fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 heh ja tak patrze ze przynajmniej na tym forum najwiecej ludzi jezdzi na DT-kach bo o bdb sprzęt! Very Happy Bo tego najwiecej w Niemczech było za nieduże peiniądze. NIemniej jednak jak ktoś nie ma kasy na tuningi i utrzymanie to jest to swietny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Wyczytałem w jej papierach, że w 99 roku była sprowadzona z Niemiec. Troszke do dupy że taka pogoda... Niezłe poślizgi się łapie :P. Czekam na dalsze wrażenia z jazdy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tez tak się cieszyłem jak w wieku 14 lat z komarka sie na MZ 150 przesiadłem :P A jakie wrażenia z jazdy miałem,kurde,aż sie bałem na początku odkręcać po miałem wrażenia jakby to z 50 KM miało :lol: No ale z czasem maszynka opanowana więc juz sie jeździło. Gratuluje zakupu,pozdro Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi