żubr Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 no to sie prawie zgadzamy :-D a jak juz Asmodan powiedział najlepsze moto to bedzie WR250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 że prawie to samo to chodzilo mi o silni i ta kwestia jest zamknieta (chyba) a chyba mam racje ze na crossach jezdzi sie inaczej niz enduro :?: Co Ty wygadujesz??Brniesz dalej w temat pomimo tego, że wszyscy Cię próbująnaprowadzić na dobrą drogę.Yz i WR to zupełnie inne motocykle :!: Dla laika mogą być podobne, lecz jakbyś się przejechał tym i tym to dopiero mógłbyś coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam Czyli Wr250 będzie leszy dla mnie ale mam pytanie czy on będzie miał mocy pod dostatkiem? aha i jet taki problem bo jak go zarejerstruje to i tak nie bede mugł jeździć legalnie bo prawka niemam wiec może kupic yz? lampy to chyba nieproblem zamontowac w yzf (z tego co słyszałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 WitamCzyli Wr250 będzie leszy dla mnie ale mam pytanie czy on będzie miał mocy pod dostatkiem?aha i jet taki problem bo jak go zarejerstruje to i tak nie bede mugł jeździć legalnie bo prawka niemam wiec może kupic yz? lampy to chyba nieproblem zamontowac w yzf (z tego co słyszałem)1) mocy ci nie zabraknie z pewnością :]2) po co sie bawić w zakładane lamp do yz 3)mozesz poprostu jezdzic niezarejstrowana wr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 lampy można założyć ale czy będa działać to druga sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 tak sie sklada ze jezdzilem wiec nie wiem kto tu jest laikiem' date=' i czytaj dokłądnie posty, temat "YZ a WR" juz sie zakończył :?[/quote'] Tak się składa, że ja też jeździłem i to są dwa różne motocykle, zupełnie inny sposób oddawania mocy, inna zawiecha (Wr'ka jest nazywana kanapą ze względu na swoje miękkie i komfortowe zawieszenie na trasy enduro) Jeśli nie widzisz różnicy to już nie wiem....A co do pomocy w wyborze koledze Paweł W to myśle, że dla poczatkującego wr jest lepsza, ma bardziej spokojną charakterystyke, wybacza więcej błędów i mniej będziesz inwestował w remonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 i mniej będziesz inwestował w remonty.a to z jakiej racji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Filu napisał: i mniej będziesz inwestował w remonty. a to z jakiej racji ?To chyba miało być żadziej a nie mniej :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Filu napisał: i mniej będziesz inwestował w remonty. a to z jakiej racji ?To chyba miało być żadziej a nie mniej :roll: Mniej i rzadziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 WitamNiewiem czemu ale bardzo podoba mi sie EXC 200 2T mam pytanie co myslicie o tym enduto tyko z rocznika 2004? czy to dobry rocznik? PS. czy mogli byście podać mi jakieś linki do filmów o EXC 200 ściągałem już filmiki z tematu "brudne filmy" ale niespotkałem sie z filmikiem o tym enduro aha i ile ma km exc 200? Z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 WitamNiewiem czemu ale bardzo podoba mi sie EXC 200 2T mam pytanie co myslicie o tym enduto tyko z rocznika 2004? czy to dobry rocznik? PS. czy mogli byście podać mi jakieś linki do filmów o EXC 200 ściągałem już filmiki z tematu "brudne filmy" ale niespotkałem sie z filmikiem o tym enduro aha i ile ma km exc 200? Z góry dzieki za odpowiedziO EXC 200 jest cały temat. Wystarczy użyć opcji szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 JUż go czytałem :) ale nieznalazłem odpowiedzi na moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi