Yogi Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 a gdybym mial do kupienia AGV DEMON (to najwyzszy model z 2003 roku) za 750zl NÓWKA ? co byscie zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 a gdybym mial do kupienia AGV DEMON (to najwyzszy model z 2003 roku) za 750zl NÓWKA ? co byscie zrobili?Jak nie masz wiecej kasy na kask to bierz go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 mam pytanko: gdzie w wawie (najlepiej blisko centrum) mozna przymierzyc SHARK, ARAI, SUOMY? p.s. z agv juz zrezygnowalem - narazie moj wybor padl na SHARK RSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 mam pytanko: gdzie w wawie (najlepiej blisko centrum) mozna przymierzyc SHARK, ARAI, SUOMY? p.s. z agv juz zrezygnowalem - narazie moj wybor padl na SHARK RSR Arai w Kawasaki na Prymasa, Suomy np. na Targowej w Suzuki. PS Osobiście wolę Agv od Shark'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 a sharka gdzie mozna zobaczyc? w Zakręcie w motomanii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Sharka...? Eeeee, najlepiej w rekinarium... :laughing: :lol: Tak, u Rybki chyba są, ale nie wiem dlaczego Ci nie pasi AGV? Za te $...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Yogi, wcale się nie zastanawiaj! Dla mnie bomba! A jaki chwyt reklamowy! http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=35218610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 u Rybki chyba sąKurde,przez komis Rybki to ja srada bralem :mrgreen: Ma gosc wybor w sprzetach.Dla mnie bomba! A jaki chwyt reklamowy! Dla mnie tez bomba!Jaki fajny nocnik mialby moj siostrzeniec :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 antek, dzieki za linka; to jest model streetfighter, akurat mi bedzie pasowal do sprzeta :oagv mi sie juz odechcialo po tym jak sie popytalem ludzi; niewykluczone jednak ze kupie suomy albo arai; musze poprzymierzac; bylem u Rybki, ale rekina akurat nie było, poszedł gdzieś z ferajną :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 a ktos wie gdzi rezyduje piotr warakomski z firmą moto-serwis? slyszalem ze jest tam duzy wybor.i jeszcze mam pytanie gdzie mozan SHOEI poogladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 a ktos wie gdzi rezyduje piotr warakomski z firmą moto-serwis? slyszalem ze jest tam duzy wybor.i jeszcze mam pytanie gdzie mozan SHOEI poogladac? Do Bosmana masz niedaleko, bo to jest na ul. Marsa (na rogu), a żeby obejrzeć Shoei'a znajomy pojechal do Berlina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 a wie ktos cos o kaskach HJC.Koles na allegro ma jakis niby najwyzszy model.To raczej lipa czy poprostu niezle za niewygorowana cene. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=35652290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 No faktycznie kask jest drogi-nowy w UK kosztuje 200 funtow,na oficjalnej stronie HJC nie ma juz tego modelu ,jest AC 11-ale to nie ma znaczenia,bo jest duzo taniej.A jak te kaski sie sprawuja to nie wiem.Firma faktycznie malo znana w Polsce-ale sponsorowala "Torque",zreszta te kaski i tak byly im niepotrzebne bo ci twardziele bez kaskow tez sie wywalali i nic im nie bylo-czyli reklama slaba:)Zreszta w Gericke wszystkie stare modele sprzedaja-oni maja jeszcze w ofercie np shoei xr 900 a 1000 nie maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Jak dla mnie to tylko NOLAN.A mam ochote na ARAIA . Ale i w SHARKA kasku było spoko :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Yogi, Shoei mozesz przymierzyc w Boldorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi