gikser Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam.mam pytanie czy ktokolwiek z Was miał do czynienia z regeneracją wałków rozrządu lub dzwigenek zaworowych.Chciłbym poznać zdanie osób którzy są w temacie ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Naprawiałem w ten sposób gienka 125. Warsztat w Bydgoszczy wział 200 pln za wałek i 2 dżwigienki. Po naprawie było ok. niestety nie wiem jak długo. Sprzęt był używany do nauki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Firma Świątek, szybko tanio profesjonalnie. Regenerowali mi walek rozrzadu i dzwigienke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikser Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ale chciiałbym wiedzieć jaka jest trwałość takiej naprawy i koszt oraz czy "świątek"daje gwarancję na naprawe.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 koszt masz w pierwszej odpowiedzi a trwałość jakas tam jest napewno ma dobry stosunek do ceny. A to już napisze, że gienek ma jeden cylinder czyli dwie krzywki i dwie dzwigienki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Widzialem krzywki robione przez Swiatka do Junaka i mocno mnie ten widok oslabil.Co do regeneracji dzwigienek to juz kiedys Piotr Dudek sie wypowiadal na przykladzie Hondy VF - kompletna porazka.To co chodzi w roznego typu silnikach samochodowych zaprojektowanych na max 6000 obrotow nie pochodzi dlugo w sportowym silniku japonskiego motocykla - cudow nie ma.Ebay koledzy jezeli nie macie pieniedzy na nowe czesci zamienne, bo na fajansie z polskiego rzemiosla dlugo nie pojezdzicie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi