kamperov Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Oto dzisiaj w Bydgoszczy zdałem (za drugim razem) egzamin na kat. A. Lalala cieszę się jak dziecko, bo stówka w kieszeni została no i teraz juz tylko kupić bika (co wcale nie jest takie proste). A już byłem przekonany że uleje bo koleś do tej pory wszystkich ulewał. Trochę się "uniósł" jak z drogi jednokierunkowej skręcając w lewo nie zjechałem do lewej strony, ale loooz. A na końcu:- Po co panu to prawo jazdy?- A tak do turystyki (zaskoczył mnie:))- Zmiataj pan... Idę się napić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No to Gratulacje :evil: !!! i dobrego wyboru moto Życzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 gratulacje ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Moje gratulacje ;) teraz tylko szukać sprzęta i śmigać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Gratuluje , długa droga przed Tobą ale za to bardzo przyjemna :-D ;) powodzenia Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Gratuluję - ide z Tobą sie napić ;) zmiataj po moto :evil:powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 hehhee dobry text ;) :evil: turysta hehehe [ Dopisane: 19-11-2005, 00:26 ]ps. ja zdaje praktyke 28 listop. - kurcze jak tu sie ubrać ??? toż to zima! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr600 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witamrównież gratulacje..ja dziś miałem przyjemnosć złozyć finalny podpis i odebrać jakże cenny kawałeczek plastiku z pogrubioną literką A ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 :lapagora: do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Moje gratulacje.A o jakim moto myślisz...? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Gratuluję! Ja nie będę pił tylko zazdrościł. A bodajby Cię .... :twisted: ;) Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Właściwie to jestem zdecydowany i wybieram pomiędzy dwoma: Suzuki intruder 800 a suzuki bandit 600, mała rozbieżność sprzętowa ale co tam. Zresztą to bedzie pierwsze moto w życiu, więc nie wiem jeszcze czego tak naprawdę chce, ale jakby to powiedział jeden żul: "Jakby nie było będzie bardzo miło":) Odnośnie ubrania, to miałem bluzę i kurtke taką normalną zimową, ale nawet nie pomyślałem o zimnie, tak byłem podniecony emocjami.Dzięki wszystkim za dobre słowo i do zobaczenia na szosie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi