Gość Anonymous Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Co myslicie o CZ 380 cross ? Śmigalem troche na Y. DT i XT, nawet na S. DR BIG,ale moj portfel pozwala mi tylko na zakup czegostakiego jak CZ 380 cross. Czy juz lepiej kupic jakies stara DT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian Opublikowano 20 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2002 Mialem kiedys CZ CROSS 250... w sumie mocny sprzet (i bardzo nie przyjazny). Krutko, jesli nie przeszkadzaja ci remonty silnika co 15 motogodzin to lykaj, ja przy swojej 250 robilem cos srednio dwa razy dziennie. Niewiem jak spisuja sie silniki Jawy enduro, ale moze lepiej poszukaj info na temat tego sprzeta, albo kup cz cross i wpakuj do niej silnik od tropika :D nawet pasuja mocowania (juz z tym kombinowalismy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2002 Nie polecam starszych czeskich motocykli cross i enduro. Strasznie ciężko o części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 o części nie tak ciężko, co o pieniądze na paliwo :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 o części nie tak ciężko, co o pieniądze na paliwoBrawo dla tego pana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy sa w temacie a nie jakies gdybania , bo remontu silnika chyba w CZ nikt nie robi co 15 h przy amatorskim lataniu , o czesci jest dosc latwo ( 516,513, 514)a nawet i do starszych. Jak dobrze zlozysz sprzeta to tez az taki awaryjny nie bedzie, ale wiek robi swoje i musisz miec na uwadze ze 20-letni kros juz swoje przezyl. Prawda jest natomiast to ze do 380 to ciezko wyrobic z paliwem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jak zrobisz, tak masz. Co do remontów co 15 h to bzdura, chyba, ze ktoś źle zrobił remont - oczwyiście wymiany tłoka w 125 ccm co 15 h nie traktuję jako remontu (wiem, że dłużej jeżdżą na jednym tłoku i nic się złego nie dzieje, zależy od szczęscia). W 380 tak często tego nie trzeba robić - niżej kręci. A paliwka niestety chla trochę. Ostatnio sprawdzałem, i wyszło ok. 6 l na jakieś 1.5 h jazdy. Następnym razem będą dokładniejsze pomiary.Zabawy na pewno więcej jak na DT, ale... Zależy, czego oczekujeszZ częściami nie jest wcale tak źle, podstawowe dostaniesz, choć za bardzo małe pieniądze nie są - np tarcze sprzęgła po 38 zł, sa cztery. Tłok 120 zł - jest jeden :-) Tyle ode mnie, jeśli chcesz jakieś info, wal śmiało na PrivaTyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 o części nie tak ciężko' date=' co o pieniądze na paliwo [/quote']Jakbys mogl baranie nie odswiezac tematow zalozonych 3 lata temu to bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jakbys mogl baranie nie odswiezac tematow zalozonych 3 lata temu to bede wdziecznyo przynajmniej widać że używa opcji szukaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 o przynajmniej widać że używa opcji szukaji nie zamsmieca forum nowymi glupimi tematami...Ale widac ze nowy trzeba go pouczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi