szypeczek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nieszczęście MIKLAS-a dało mi dużo do myślenia.Zadaję więc Wam pytanie czy jest ktoś mądry, który wie jak można sprawdzić swoją ilość punktów? Oczywiście dobrze byłoby anonimowo, bo jak się okaże, że się już przekroczyło to może być kicha na policji... :notworthy: a poco się samemu upominać...?! :P A może jeszcze lepiej... :buttrock: czy jest tutaj ktoś kto pracuje w drogówce i w zaufaniu poda Nam/Mi ilość punktów...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 W urzędzie wojewódzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 W urzędzie wojewódzkim W urzedzie chyba tez nie, z tego co mi wiadomo tylko w WRD Policji, to wlasnie informacja z UM :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Musisz osobiście pojawić się w Wydziale Ruchu Drogowego Twojej komeny miejskiej Policji, wylegitymować się, zapłacić (nie pamiętam ile) i otrzymasz kwotek ile masz punktów.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Musisz osobiście pojawić się w Wydziale Ruchu Drogowego Twojej komeny miejskiej Policji, wylegitymować się, zapłacić (nie pamiętam ile) i otrzymasz kwotek ile masz punktów. No właśnie tego wolałbym nie robić... Straciłem rachubę ile mam punktów i boję się, że mogę mnie zczaić i zabrać dokumenta... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 w karzdej eRce showanej w kżaczorach Ci sprawdzą za Free (o ile humor bedom mieli właźciwy)poważnie ale skoro straciles rachube to nie mam pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi