sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 może kiedys na coś takego sie ktoś skusi, ale czy na początek to nie za dużo? Jak z czasem wszystko sie ułoży to można myslec o takich przedśewzięciach, narazie spokojnie :) . Też jesteś z B-c (bo masz wpisane dolnoslaski) ? czym smigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Obawiam się, że ludziom zabraknie pary na samym początku, jesli nie będą mieli określonego jasno celu działania. Wspólne spotkania i wyjazdy nie scementują nas (was) na długo. Potrzebna jest adrenalina, a tą w wypadku motórków dają dwie rzeczy, pieniądze z obrotu nimi i współzawodnictwo. Motórka już nie mam od dwóch lat, po tym jak po raz tysięczny przejechałem się trasą Bolesławiec - Szklarska Poręba z kolegami na "lody i colę", powiedziałem sobie: "na ch.j mi ten sprzęt" skoro nie wykorzystuję jego możliwości nawet w połowie. Motór sprzedałem ruskiemu z Kaliningradu za dolary i mam spokój.Jestem z Bolesławca i czasami dziduję motorkami kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 to zapraszam w imieniu wszystkich na jakies spotkanie, najczęściej robimy w niedziel o 17 w American pizza na o. kwiatowym, w ta niedziele raczej nie bedzie ze względu na andzejki :-) . Do wszystkich motonitów z b-c kto chce niech zachodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 a co sie z nią stało?Poszła do kolejnego właściciela, obecnie broda buja się na Yamci Specjal 750 ale baaardzo przerobionej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 znaczy dalej został przy Yamaszce :) tamta XS była bardzo fajna, sam sie nawet kiedyś na nią paliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 hmm czy jest ktoś zgrupy bolec na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 a no są, np. ja 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam Bolce prawdopodobnie następną imprezą w bolcu bez Andrzejek będzie otwarcie WOSP 8 stycznia na scenie ( poprosiło nas/was miasto )kilku chłopaków się zgodziło smarujcie czy się zgadzacie na taką impreske może być zaje-fajno lód,śnieg itd :D a zresztą jesteśmy odjechani [ Dopisane: 24-11-2005, 13:27 ]Aha więcej info na temat WOŚP u Duryna lub Łysego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja tam BEDE! na jednosladzie oczywiscie jak mi tylko Sir Batman go zreanimuje :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 to luz. Postaram sie przybyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 jak bedzie cos organizowane na WOSP to ja z ekipą z Łazisk tez sie pojawimy na 100% (oczywiście na kołach) pod warunkiem że na jezdni nie bedzie 1m sniegu. Bedzie okazja żeby zaprezentować mojego nowego VX'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 sempo jeśli chcesz wiecej info na temat idz do woldiego był na spotkaniu z organizatorem WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Waldek był? a kiedy ono było? pojechał i nic mi nie powiedział :D a miał jak gdzies jedzie na spotkanie to ma mi mówić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 DYRMAZ ODNOŚNIE KAWY TO CI JĄ UZDROWI BO JĄ WIDZIAŁEM JAK ODSTAWIAŁEM MOJĄ SUKE [ Dopisane: 24-11-2005, 20:12 ]PS CZY CZASEM NIE JESTEŚ BRATEM DURYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 możesz jeszcze raz bo nie rozumiem co napisałeś w poście burdelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi