dyrmaz Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Slyszal kto co o klubie moto... w BOLCU. ponoc powstaje jakis ?na kwiatowym w barze ... chyba poza mną i durynem to Bolesławiaków ni ma na forum... a może sie MYLE? pozdro dla wszystkich Bolesławiaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 heh. Ja jestem z bolesławca. Mieszkam koło dyryna ale z racji mojego wieku znam dużo lepiej jego brata. Klub motocyklowy chyba już powstał. Przynajmniej jego efektem była chyba imreza motocyklowa na piłsudzkiego i później na basenach ale to chyba pamietasz :notworthy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Jest ekipa z Łazisk, co prawda od nie dawna, ale jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 no to zajebiscie!!!! tak trzymac!!!! jakby co, dawajcie info jakby sie co dzialo w bOLCU, BO JA W TYGODNIU SIEDZE W pOZNANIU,ALE W WEEKEND W bOLCU. sMIGACIE COS JESZACZE PO okolicy?pozdro!!! a jesli chodzi o zakonczenie "sezonu " w Bolcu to oczywiscie ze bylem ! na ognisku tez! bylo ZAJEBISCIE!!!! oby jak najwiecej takich IMPREZ! jakas stronka KLUBU by sie przydala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 W niwdziele zrobilismy zebranie mamy juz nazwe klubu "Bolce" :-) , Mariusz miał latac z papierami po urzędach i załatwiać legalizacje. Stronke sie zrobi najpierw trzeba te formalności załatwić. Co do jazdy to pogoda zaczyna sie rypać :cry: [ Dopisane: 17-11-2005, 22:29 ]aha, chcesz link do stronki mojego brata tam jest troche fotek ze zlotu w B-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 witambraciszek mi mowił że jest tu grono kolegów z B-c, wiec tez postanowiłem sie tu wkręcić :-) dotychczas siedze tylko na pl.rec.motocykle ale tam jestem osamotniony :) wiec jeszcze raz witam wszystkich PS: http://www.moto.akcent.pl/moto/sempo/bczlot.html oto link do stronki którą młody zapowiadał post wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Co do jazdy to pogoda zaczyna sie rypać cieple gacie i wiatrówka, no i rekawice dwie pary. I jest GIT! (zalecane z "suchym" asfaldem) A w Bolcu było zajebiście na zakończeniu sezonu, co prawda ta VTRa 1000 jakas taka dojebana była. Sprzęgło powoli puszczało chyba! p.s. Zajebiście Sempo!!! :twisted: http://www.moto.akcent.pl/moto/sempo/bczlot.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Byłem na zakończeniu, imprezka spoko, pogoda dopisała :-) byłem jeszcze przez jakąś godzinkę na grillu/ognisku (niestety tu organizator troszkę dał ciała bo browarek trzeba było przywieźć swój, brak możliwości kupna na miejscu).Ogólnie imprezka :lapagora: mam nadzieję że na początek sezonu ekipa da radę coś przygotować (zawsze to przyjemnie zrobic sobie małą przejażdżkę) :) PS. Na fotach nawet załapał się czerwony Drifter kumpla 8) nie ma co, piękne malowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 brak możliwości kupna na miejscu). Pewnie widziales na ognisku ciemnego patfindhera - to jeden z organizatorów, sprzedawał piwko z auta. ja przynajmniej kupilem od Niego, nastepnym raem juz bedziesz wiedzial :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 ano było tak jak mówisz, Mariusz sprzedawał browarki, ale kiepsko sprzedaz szła bo dużo zostało , ciekawe co z nimi zrobił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 hehehe. No witam. Coraz więcej ludu z okolic. Bardzo fajnie ;) co do jazdy to chciałem sie wczoraj przejechac ale zaczął padac...ŚNIEG 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 siemanko impreza była zajefajna :twisted: szkoda tylko że z krasnalem się zawijać bo na parapet mieliśmy zaproszenie :roll: :lol: jak tam się to skończyło? nie było strat? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 no w sumie troche zasad ruchu drogowało sie złamało :-D ale co złego to nie my 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 to dobrze że tylko zasad a nie kości :twisted: a nie wiecie czy szykują cóś na rozpoczęcie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 mysle ze cos bedzie...czekam na wiadomosci...jak bede cos wiedzial na pewno na forum napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi