Wazzabii Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 no z tego linku co podal to wnioskuje ze na miejscu silnika jest cos czarnego co chyba jest silnikiem ale pixele wielkosci 1cm*1cm nie pozwalaja mi na okreslenie typu chlodzenia :roll: a chetnie bym pomogl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 dobra jak juz mowa o tym co wybrac w wydaniu powaznym lub mniej 8) to i ja sie spytam ;) wiec tak,sprzedaje dt 50 i chce po prostu cos mocniejszego co problemem nie bedzie jak sadze :) rozwazam nad mtx 80 ale ta wersja z tarczowa i chlodzona ciecza,rx50 albo calkiem ewentualnie przy dobrej okazji dt80. wiem,ze niby bylo poruszane tysiace razy ale konkretnego porownania modeli nie znalazlem wiec pisze 8) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Wiec ja polecam HMa ;) "Male" hard enduro. Sporo mlodch zawodnikow na tym smiga, niezla jak na ta pojemnosc 50/70 moc, dobry zawias. Homologacja i te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M121411 mowisz o czyms takim ? fajny sprzet ale kupe kasy kosztuje ;) ja mam gora 4500zl wiec raczej nic takiego nie wyrwe :? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Jak 80 na 50 moze byc legalne... POLMYSL to tak samo jak 125 na 50. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 stormraider Aprilia rx 80.Pewnie bedzie ciezko z taka kasa ale moze jakos sie uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 stormraider Aprilia rx 80.Pewnie bedzie ciezko z taka kasa ale moze jakos sie uda ;) wlasnie nad rx 80 tez myslalem ale strasznie ciezko cos jest wyrwac,w jakim roczniku da sie wyrwac taka za okolo 5tys ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 dtworior napisał:stormraider Aprilia rx 80.Pewnie bedzie ciezko z taka kasa ale moze jakos sie uda wlasnie nad rx 80 tez myslalem ale strasznie ciezko cos jest wyrwac' date='w jakim roczniku da sie wyrwac taka za okolo 5tys ?[/quote']Za taka kase spokojnie wyrwiesz ten nowszy model ze skrzynia szostka a to sie glownie liczy. Wg. mnie za takie pieniadze w klasie 50/80 nic lepszego nie znajdziesz! KuBa z forum ma do sprzedania RX po ostrym tuningu i chce chyba 4800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 juz myslalem nad 50 tuningowana na 80 (rx) ale chyba 80 normalna bez tuningu bedzie mniej wysilona i ogolnie mniej awaryjna niz stuningowane 50 ? a cos takiego http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=70845063 ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ja mam gora 4500zl wiec raczej nic takiego nie wyrwe HM'a wyrwiesz za tą kase dam Ci znać,znam kolesia co jeździ często do Włoch i sprowadza HM'y.To ten koleś od którego Strzałek kupił HM'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 juz myslalem nad 50 tuningowana na 80 (rx) ale chyba 80 normalna bez tuningu bedzie mniej wysilona i ogolnie mniej awaryjna niz stuningowane 50 ?Nie ma orginalnych RX 80 te 80 to wszytko tuningowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 aha :oops: to ja nie wiedzialem,ze nie ma takich. to calkowicie zmienia postac rzeczy :) i dzieki za info ;) prawdopodobnie jak trafi sie okazja to wezme HM'a :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a jakbys nie znalazl hm lub jakiejs 80 , to ja mam na sprzedaz RX z 1998 , seryjny oprocz filtra powietrza. Stan elegancki :) . Ostatnio byl serwisowany. wymieniony olej w lagach , nowe simmeringi, nowe klocki , po wymianie plynow. nowa linka sprzegla, po regulacji sprzegla i po wymianie przedniej oski :) Troche tego zrobilem ale za to jestem pewien ze moto jest w b.dobrej kondycji ! . Przed sprzedaza wymieniam jeszcze uklad napedowy. Moge sprzedac go cos taniej i nie wymieniac napedu ;). Ale sie rozpisalem 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Panowie... Jezeli gosciu mowi ze jezdzi na zablokowanej TS to to ma przyspieszenia rzedu Romet :notworthy: Jak siadzie na odblokowany sprzet o pojemnosci 80 to sie moze konkretnie zdziwic.. :roll: jesli sie nie zdazy rozbic... Stanowczo jestem za uprzednim odblokowaniem moto. Wiem jakie mialem galy jak pierwszy raz przesiadlem sie z Ogara na Kobuza... 8O<-- takie!! No ale Mz juz nie robi na mnie zadnego wrazenia.. Przydaloby sie cos kolo 40 koni.. KTM EXC 125?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ten HM to byl z 2002 wiec cena 9tys to chyba norma, na dodatek musy w kolach i inne czesci, zapewne bral udzial w zawodach.... co do tej hondy CRM80 to gosc ino mieszka obok mojego miasta, moj kumpel chcial jechac to ogladac ale koles jakis niekumaty jest i trudno sie z nim dogadac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi