Kaze Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 P.S zmierzyć to możesz sobie pewną część ciała a policja nie ma podstaw ani prawa żeby coś ci mierzyć podczas kontroli. Jeżeli mają jakieś podejrzenia to jedynie kierują cie na stacje diagnostyczną i musisz sie tam zgłosić w określonym terminie. Jednym słowem nie kombinuj. Piszesz ze chcesz miec zarejestrowany sprzet wiec: YZ RM SX TM CR itd tego poprostu nie zaresjetrujesz, a nawet jak Ci sie uda beda same problemy. Z tym się akurat nie zgodze bo jezeli koniecznie chciałby rejestrować to jedynie kupi akumulator i owiewke UFO (chyba można akumulator schować za owiewke) z tyłu zamontuje światła, kierunki, klakson, prędkościomierz i jazda (jednak koszty są niebanalne i się to nie opłaca w takiej 80). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Pewnie ma chlodzona powietrzem ts-ke er z 1980r i ktos mu powiedzial ze to 70cc a to 50cc po szlifie :P I jeszcze zablokowana. Juz sie o to zapyytalem ale nie odpowiedzial.....Ts-ka jest zajebista i tyle....i albo zostajesz przy ts-ce albo 125cc bo to jedyne rozwiazanie.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Właśnie, kolego powiedz w ogóle jaka jest ta twoja TSka, jaki ma tuning, co ma zmienione. Może wtedy uwierzymi Ci że masz tą TSke i że nie robisz sobie jaj na forum. Bo puki co czytając twoje posty mam mieszane uczucia :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Z tym się akurat nie zgodze bo jezeli koniecznie chciałby rejestrować to jedynie kupi akumulator i owiewke UFO (chyba można akumulator schować za owiewke) z tyłu zamontuje światła, kierunki, klakson, prędkościomierz i jazda (jednak koszty są niebanalne i się to nie opłaca w takiej 80). Pozdro Piszesz akurat nieprawde. Same lapmy i kierunki nic nie dają bo potrzebna jest HOMOLOGACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 wiecie jakiego wzrostu jest 13 latek :roll: 125 by go zabila na moj gust, ta TSka ma chyba 0 kompresji ale jest zbloczona cala, bo cos mi sie nie chce wierzyc ze za slabe dla takiego 13latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 tyłu zamontuje światła, kierunki, klakson, prędkościomierz i jazda (jednak koszty są niebanalne i się to nie opłaca w takiej 80). PozdroDo tego kastrujacy cichy układ wydechowy.Na Twoim miejscu jeszcze bym postarał sie aby ts leciała wiecej.Moze masz tak jak chłopaki mowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Pewnie ma chlodzona powietrzem ts-ke er z 1980r i ktos mu powiedzial ze to 70cc a to 50cc po szlifie Akurat tą TS'ke prawie na 80cc mozna rozwiercic a i tak idzie jak simson. Szkoda ze kolega nie potrafi powiedziec czy jego SUzuka jest chlodzona ciecza czy powietrzem bo to wiele by wnioslo do tematu. Jest taka zaleznosc: Na niemiecka TS (powietrze) kazdy bluzga i mowi ze slaba, a na japonska jeszcze zlego slowa nie slyszalem, a jak Ty piszesz ze sie przesiadasz na DT z TS'ki bo jest za slaba to to jest smieszne. Wiekszy gaznik, pusty dyfuzor 70cc i masz ok 15km, a DT80 ma max 12km i wazy w ch*j wiecejprzynajmniej 20km a TM85 ma 30KM i nad nim sie zastanawiam.Yamaha dt jest za ciężka. Hahahah chcesz powyzej20km i myslisz o DT? No comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A więc moja ts jest z 1993/94r.Głównie chce bo brakuje mi mocy a zresztą nie podoba mi sie garbata sylwetka bardziej interesuje mnie coś co ma kształt (wygląd) takiego HARD ENDURO.Tego kupiłem na początek i mocy mi nie wystarczało więc zrobili mi tuning na ok70cm.A mówicie że 80 na motorower to zupełnie legalna rzecz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ale nie jest pytanie o rocznik tylko o chlodzenie, odblokowanie i.t.dA co masz do wyglady ts-ki?? Jest lekka i zgrabnaco to znaczy zrobili ci tuning na okolo 70cm?? Wycieli napis "tuning" o dlugosci 70cm?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 MAM taką ts tyle że moja jest niebieska.I ma lekko porysowane owiewki. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71409561 [ Dopisane: 14-11-2005, 18:56 ]Nie jest odblokowana.NIESTETY. A pytam czy 80 na 50 jest w 100% legalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 (wygląd) takiego HARD ENDUROHahahahahaha DT80 ma wyglad hardenduro joł :mrgreen: :mrgreen: MAM taką ts tyle że moja jest niebieska.I ma lekko porysowane owiewki.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71409561Spytaj sie jakiejs kolezanki albo specow od Ciebie czy jest chlodzona ciecza [ Dopisane: Poniedziałek 14 Listopad, 2005 ]Nie jest odblokowana.NIESTETY. A pytam czy 80 na 50 jest w 100% legalne??No to odblokuj a nie sie przesiadasz na nowe moto :| . 80cc nie jest wogole legalne, ale mozna zarejestrowac i jezdizc bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 to zamiast pierdo*** odblokuj :/Bedzie szla 2x lepiej! Predkosc zamiast 55 bedzie z zestawem tuningowym kolo 90 a przyspieszenie 2x lepsze........NIE JEST LEGALNE! TAK JAK 125 na 50 czy 500 na 50Tylko to jest poprostu malutka roznica! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Jest to cylinder tuningowy. A z którego roku jest ta twoja DT??Na 3 pojedziesz na gumie??Jak patrze na ALLEGRO to widze że DT mają 17KM (Tak piszą chociażja nie wieże) ILE WAŻY YAMAHA DT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Na 3 pojedziesz na gumie??buahaha :P tak chodza wyczyny ;) np. exc 125 a nie dt 80 <lol2>zes mnie rozbawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 DT wazy 115kg a te 17 km to nie wiem z kad wzieles dt ma 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi