Enduroboj. Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak masz taką okazje to ja bym brał RXa od kolegi i się nie zastanawiał :!:Kurde rozczarowała mnie ta wiadomość o CRM, myślałem że CRM125 to bardziej ostra setka a to pewnie sprzęt pokroju DT125 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja się podczepie i spytam o 125ccm. Będe potrzebował porządne enduro. Żeby nie ważyło tyle co DT 125, miało lepszą zwieche i ramę. Ale bez takich wodotrysków jak ktm. Budżet - ca. 4500zł Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Czemu nie KTM? (LC 2?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Bo kosztuje więcej, i chyba ktoś na forum pisał że to jest tak jak DT 125 tylko w ładniejszych plastikach. Więc co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 W tej cenie spokojnie znajdziesz LC 2, i myślę że pasuje do twoich wymagań (lżejszy od DT, lepsza rama i zawiecha niż DT, silnik od DT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Hmmm, dzięki el_Kurczako :notworthy: Proszę o wypowiedź innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Za te pieniadze znalazlem cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=72281684 CRM 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Też o tym myślałem...ale ponoć to jest podobne do DT 125ccm. Marzy mi się KDX :-) Za ile można już wyrwać? I jakie inne sprzęty proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Budżet - ca. 4500zł PzdrSprzedaj DT"tke poczekaj kilka dni i spokojnie trafisz na KDX'a, RX'a albo WRE na allegro :buttrock: Marzy mi się KDX Za ile można już wyrwać?Conajmniej 4000zł ... Kazdy tak mowi, a jak mam do sprzedania KDX'a w idealnym stanie z 99' za cene Dt125 (zarejestrowany) to nie ma chetnych :notworthy: BTW Plocho co Ty masz za idiote na AVatarku?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 W tej cenie spokojnie znajdziesz LC 2, i myślę że pasuje do twoich wymagań (lżejszy od DT, lepsza rama i zawiecha niż DT, silnik od DT) Zawieszenie takie samo kiszkowate, ale lżejszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Pożyjemy zobaczymy...najpierw sprzedam DT(jak są chętni to pisać na PW, gg, mail), kase na konto dam, dozbieram troche i na wiosne kupie coś. Jakoś KDX i CRM urzekły mnie. DT - krowa, a RX jakoś mi nie pasuje :|. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 a RX jakoś mi nie pasuje . Włoszczyzna tak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Włoszczyzna taktez jakos nie daze sympatią wloskich motorow...tak jak alfy romeo, b. ladne samochody, ale co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Mr.Maciek napisał: a RX jakoś mi nie pasuje . Włoszczyzna tak LaughingO-L-O ma RX'a miałem kilka razy okazje złapać na nim runde. Jeźdżi mi się poprostu kapitalnie :!: Moim zdaniem świetny motorek :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Może sie myle...jakieś filmiki jak lata RX / CRM?? Zresztą teraz to jest takie wróżenie z fusów :mrgreen: kasy jeszcze nie ma, ale wiem że będzie dlatego pytam :-) . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi