Browarny Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mogę pogrzebać w notowaniach giełdowych, będzie jakieś porównanie, chociaż te notowania w przypadku motocykli czesto odstają od realiów rynkowych. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mogę pogrzebać w notowaniach giełdowych, będzie jakieś porównanie, chociaż te notowania w przypadku motocykli czesto odstają od realiów rynkowych.Byłbym Ci wdzięczny,bo coś mi się wydaje że koleś chce mnie przyciąć.Za Magne chce 17tys,a za Marudę 14,9 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Byłbym Ci wdzięczny,bo coś mi się wydaje że koleś chce mnie przyciąć.Za Magne chce 17tys,a za Marudę 14,9 :( Co do Marudy - 97r pierwsza rejestracja 98 , kupiony w polskim salonie pierwszy właściciel ,stan idealny potwierdzony przez serwis , ubrany . Zapłaciłem 12900 (w marcu)pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Grzebałem w notowaniach Info Expert.Magna kończy się nie wiadomo czemu na '96 ale przeliczając wg rocznych ubytków wartości '98 powinna kosztować ok. 13650,00Maruder '97 stoi 11150,00Do tego trzeba dodać "ubranka" bo notowania teoretycznie dotyczą golasów z wyposażeniem fabrycznym. Jeżeli motocykle zostały przywiezione niedawno (lub są na obcych blachach) można odjąć kilka procent lub koszty rejestracyjne. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzięki Browarny ;) .To jak by nie patrzeć koleś troszkę zawyżył :P Oba są na obcych blachach i bez naszego (polskiego) przeglądu ,więc koszty dodatkowe są,np. rejestracja ,tłumaczenia dokumentów,przegląd etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samart Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Uważam, że troszkę za dużo chce z Ciebie ściągnąć :-(Oczywiście zakładając, że stan nie jest fabryczny i suuuuper małym udokumentowanym przebiegiem. ładną marudkę możesz zanabyćod 12-13 kzl i zdarza sie nawet zarejestrowana w Polsce,tak więc niższe koszty związane z legalizacją (rejestracją) motocykla w Polsce. Osobiście znalazłem egzemplarz ubrany za 12500 z rocznika 1999 (Desperado),z polską rejestracją i przebiegiem 32000km. Jutro jadę oblukać egzemplarz....zwłaszcza, że koleś jest z małopolski..... szerokiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) W zeszłym sezonie sprzedałem swoje VZ 800 Desperado z 1999 r za 13kpln.Moto było z polskiego salonu kompletnie ubrane i w super stanie.Jeżdziłem nim jeden sezon a dałem za niego tyle samo co wziąłem. Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez piter 1600 Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kolego A rozważałeś VN800CLASSIC.Słabszy od Magny ale mocniejszy od Marudy.No i ten wygląd.PrzemyślPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonski78 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kolego jeśli masz duży temperament to MAGNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No właśnie, chyba najpierw musisz sobie zadać pytanie jak chcesz jeździć, czy dostojny lans czy ostrzejsze pałowanie :notworthy: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ja magne wybralem dla tego, ze ma wygląd klasycznego motocykla,a w rzeczywistosci masz 2 w jednym,mozesz sobie spokojnie pyrkać,ale jak cie najdzie ochota na sportową jazde to i za scigaczami nadązysz :notworthy: podstawowy servis czyli regulacje wymiany płynów kosztują tyle samo co w innych motocyklach,a plotki o awaryjności tych modeli są przesadzone,tak samo spalanie,przy normalnej jezdzie 100-140km/h mi srednio wychodzi do 6,5l/na 100km, ale prawdą jest ze jesli bedziesz jezdził 200km/h czy więcej to spalanie moze byc powyzej 10l/100km,wez tez pod uwage ze pisze o swoim silniku 1100 a z 750 jest pewnie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Decyzja podjęta - Maruda - i podjęta bardziej sercem niż rozumem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witamy w gronie posiadaczy maruderków. Sece nie sługa i trzeba iść za głosem serca.A jak tam przymiarki do ubioru, przejrzał kolega ofertę Tarbora?Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi