Yohnson Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 I jak?? Udało ci sie go sciągnąc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 I jak?? Udało ci sie go sciągnąc??nie wiem do kogo to bylo ale chyba do mnie :buttrock: no wiec tak z chromami jest wszystko ok i elegancko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Do fryzomaniak... Sorki ,ze nie napisałem do kogo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Greedo napisał: Frytki smażyłes? nie tylko gdy go dostałem od ojca to na początku wlewałem do benzyny za dużo oleju. Co ma wspólnego za duża ilość oleju nalana do paliwa ,a przypalanie się oleju na wydechu?? Za duża ilość oleju w paliwie spowoduje odkładanie sie nagaru wewnatrz kolektora i tłumika ,a nie przypalanie się go na chromie.Na chromie to mogą sie spaliny odłożyc ktore na sucho jak zetrzesz szmata to zejda bez problemu.Zanim cos napiszesz to sie zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja mam tak że gdy za dużo oleju wleje to mi trochwe wylatuje z wydechu i przy kolanku i a potem on sie smaży i jest brud :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja mam tak że gdy za dużo oleju wleje to mi trochwe wylatuje z wydechu i przy kolanku i a potem on sie smaży i jest brud :? Jest nie spalana do końca mieszanka ,a w dodatku masz chyba nieszczelności na układzie cylinder-kolektor jeżeli paliwo tam ci leci.Jeżeli dodasz za dużo oleju ,a wszystko bedzie spalane to będzie ci bardzo kopcił i świeca może się mostkować ewentualnie sama końcówka wydechu może byc "tłusta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Nom zawsze mam tłustą końcówke tłumika , a co to znaczy że świeca si mostkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Mostkuje to znaczy to samo co zaspawa czyli miedzy elektrodą a gwintem tworzy Ci się cos w rodzaju mostka, albo spawu (każdy nazywa jak woli). PozdrawiamCycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Nie elektrodą a gwintem, tylko między elektrodami.Zwie się to równiez żużlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 O dzięki już będe wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzomaniak Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 usunołem olej mocząc kolanko cały tydzień w rospuszczalniku.chrom wygląda jak nowy.wielkie dzienki za pomoc. :twisted: 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 fryzomaniakusunolem olej moczac kolanko caly tydzien w rozpuszczalniku chrom wyglada jak nowy wielkie dzieki za pomocno to ja rowniez tak zrobie :P mam nadzieje ze efekt bedzie ten sam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Nie elektrodą a gwintem, tylko między elektrodami. Oj, sorry moja pomyłka, wiedziłem o co mi chodzi, ale źle to ująłem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi