ober Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Veteranos po co chcesz ciągnąć metry kabli, jak podłączenie tego to nie więcej niż 15 minut roboty, instalacja jest do tego przystosowana (odpowiednie złącze w kostce w lampie) tylko trzeba ten kawałek z lampy do klamki pociągnąć. Trwałość tych przeklętych włączników to inna kwestia (już nie mówie o nadpaleniach, ale trwałość mechaniczna na urazy) przetestowałem włączniki od kilku producentów, 3 nie przetrzymały 1kkm (lekko dotkniesz i uuupsss odpadło) obecnie mam jakiś za chtba 19zeta i narazie 15kkm wytrzymał. Zastosowanie przekaźnika to też dobry pomysł, bynajmniej mocno świeci. Więc rób jak uważasz, ale nie lubie gdy ktoś ciągnie niepotrzebne wiązki. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Panie Ural, kolega bahama napisał wyzej to samo:) i tak chyba tez zrobię no widzisz :notworthy: ja tak mam 3 sezony i wszystko elegancko działa i wcale nie trzeba duzo kombiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Panie Ural, kolega bahama napisał wyzej to samo:) i tak chyba tez zrobięTakto jest jak sie nie czyta odpowiedzi poprzednikow. :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Mówi sie trudno :) ! w kazdym bądz razie dzięki za chęci! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Nie dawno robilem instalacje w kumpla ETZ na wzor mojej, bo wiem ze moja byla nieruszana. Stop idzie do kostki w lampie(powinny byc 3). Ale do ktorej to sprawdze jutro... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi