Sylwester Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Artka też raczej odradzam ale spróbuj jak jeszcze nie byłeś podejchać do Sudra na Wielickiej. Sprowadza moto z zagranicy i przynajmniej wiesz jak moto wygląda nie tuszowane a co do cen to zawsze można się negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Artka też raczej odradzam ale spróbuj jak jeszcze nie byłeś podejchać do Sudra na Wielickiej. Sprowadza moto z zagranicy i przynajmniej wiesz jak moto wygląda nie tuszowane a co do cen to zawsze można się negocjować. Suder :?: może jakies dokładniejsze dane :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 witam , moje poszukiwanie chyba dobiegają końca... po oglądnięciu już chyba ze 20 sprzetów w tym większość CBR F2/F3 , ale też dwie kawy :? w masakrycznym stanie "IGŁY" , na tapecie zostały dwa sprzęty ... CBR F3 rok 98 i GSX-R 600 z rok 99/00 :D jako że boje się o moje zdrowie psychiczne chce to załatwić w tym tygodniu i proszę o poradę ... cały czas oglądałem F3 i przymierzałem się do nich i w sumie do innych sprzetów też ale na cbr mi się najlepiej siedziało aż do soboty gdy siadłem na sradzie :roll: i mam dylemat co wkońcu wybrać :? bardzo proszę o naświetlenie różnic i ewentualnych zalet F3 98 i srad600 z 99 roku . Chodzi mi głównie o prowadzenie , awaryjność , spalanie, koszty obsługi , łatwość wchodzenia w winkle ... Wiem że to są dwa różne motocykle ale moce mają podobne (srad ma chyba 20 KM więcej :oops:) ale o ile w cebrze można znaleźć jakieś elementy turystyki to w GSX-R juz takich nie ma ... bardzo proszę o poradę co wybrać ( kasa mniej więcej podobna srad droższy ze 2 koła ale młodszy i ma kilka dodatków)... help [ Dodano: Dzisiaj ]hit wczorajszego dnia .... honda CBR F2 w budzie F3 z 92 roku za ...uwaga 17700PLN 8O ;) niech ktos zgadnie gdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Miałem sradzidło z 99 roku i straszna lipa na 700 km brał 1,5 l oliwy ale ja go pałowałem strasznie .Sprzęgło twarde jak cholera łapa odpada .Jak mogę ci doradzić to odpuść 600 i kup 750 minimum oczywiście w roczniku 2000 nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Będzie jednak F4 rok 2000 ;) w takim malowaniu http://img02.allegro.pl/photos/400x300/52/...4633/52463356_1 chyba że cos mi nie styknie ale pierwsze oględziny wypadły pomyślnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 a może jeszcze się zastanowisz nad np. :arrow: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54024379 pees. moto znajomego naprawde 100 % bezwypadek :twisted: -tylko malowanie trochę smutne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Będzie jednak F4 rok 2000 ;) w takim malowaniu http://img02.allegro.pl/photos/400x300/52/...4633/52463356_1 chyba że cos mi nie styknie ale pierwsze oględziny wypadły pomyślnie :) Widzialem ja na zywo i naprawde widac ze zadbana...F4 sa sliczne :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre-20 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Chciałbym kupic sobie CBR 600 f3 lub gsx-r 600 rocznik 95-98, wreszcie przesiąde sie z etz, której zdecydowanie brakuje mocy, choc motocykl dobrze sobie radził:-) Prosże o podpowiedz na jakie szczególne punkty zwrócić uwage przy zakupie, jak pobierznie moge sprawdzic czy rama jest prosta oraz inne podzespoły czy sa sprawne.Prosze o informacje, które pomoga mi dobrze wybrać motocykl abym pozniej nie miał z nim problemów.Pozdrawiam, dzieki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No więc powinieneś zwrócić uwage na rame jak sam mówiłeś , najlepiej by było ściągnąć plastiki i wtedy zobaczysz jakąś część ramy czy nie jest jakaś kombinowana... pozatym zobaczysz silnik czynie jest upaprany olejem , czy płyn gdzies nie cieknie ... natomiast czy rama prosta to na oko nie stwierdzisz raczej jedynie badanie specjalistycznymi przyżądami , ale możesz sie przejechać i zobaczysz czy moto sie jakos dziwnie nie zachowuje , czy nie ściąga , nawet przy stosunkowo niewielkiej prędkości po puszczeniu kierowncy motocykl powinien jechać jak po sznurku... :D co do silnika to trzeba go osłuchać jak pracuje najlepiej z kimś co miał juz coś takiego i wie jak powinien prawidłowo pracować taki silnik , bo sam tego najprawdopodobniej nie wyczujesz ETZ to inna bajka... napewno na ciepłym silniku nie powinien przerywać , dymić , czy jakoś mulić się ... co do wad cbr to jedyne o czym słyszałem to ten nieszczęsny rozrząd a raczej napinacz łańcuszka rozrządu ... ale to koszt rzędu 300zeta chyba że łańcuszek i koła zębate to więcej... więcej wad Honda raczej nie ma :P co do wad gsx-r 600 to nie wiem jak to tam wygląda... sprawdź jeszcze hamulece , światła , skrzynie biegów czy wszystko tak wchodzi jak powinno czyli bez stuków , czy biegi nie wyskakują itp tak jak w każdym motocyklu..... a pozatym szukajka nie gryzie :!: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Najlepiej jest zabrac kogos kto sie zna na tym troche wiecej niż my...najlepiej kogos kto juz jest osłuchany w temacie. jakis mechanik,ktory majac chwile wolnego czasu zerknie na "padake" :D na która jestesmy napaleni i własnie chcemy wydac na nia nasze pieniadze.Jak nie masz kogoś takiego wez jakiegos kolege/ów aby ostudzic twoj zapal-czasami czlowiek pod wpływem emocji nie widzi cieknacego oleju,dodatkowych spawów na ramie itd.... i jeszcze jedna sprawa: poogladaj kilka maszyn-ten sam model wtedy sam juz dostrzezesz że cos jest nie tak Kolega Lolek przedstawił to na co powinienes zwrócic uwagę i tego sie trzymaj :idea: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 widze ,ze tu sami ziomale wiec cos doloze :D nie zapomnij o numerach i zobacz czy z pod uszczelek silnika nie wystaje dziwnie silikon co moze swiadczyc ,ze ktos tam majstrowal.Pamietaj zadnych kopcen i niedaj sobie wmowic ze jak cos nie gra to jest do regulacji.Sciagnij plastiki i zobacz gdzie byly klejone .Sprawdz tez dokladnie numery i dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 co do wad cbr to jedyne o czym słyszałem to ten nieszczęsny rozrząd a raczej napinacz łańcuszka rozrządu :D Święta prawda!!! :D Zwracać trzeba uwagę tak jak przy wszystkim. Dobra rada na spuszczenie z ceny...weź ze dwie panny ze sobą które będą jęczały że kolor brzydki, działa, sam sprawdziłem :twisted: A tak w ogóle to swoją F3 96' za 12000 mogę oddać...tylko w dobre ręce ;) Kalor przepiękny więc mnie nie zwiedziesz :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Kolego bierz CBR ja tez mam takiego sprzeta i chyba juz wierny zostane tej marce na dlugo.GSXR-a łatwiej "zajeździc" :oops: a CBR wytrzymuje wszystko :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jeśli mowa o roczniku 95-98 to tylko HONDA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jeśli mowa o roczniku 95-98 to tylko HONDA a co 99 to zła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi