lolek Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 aRtka odradzamogladalem te cebry juz dawno temu ceny kosmos a sprzet juz nie niestety słyszałem już podobne opinie.... ale zobaczymy , teraz sprawdze Olka w B-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 A teraz moja sprawa. Po pierwsze first czy cbr600 nadaje sie na pierwsze moto tyle że wcześniej simson i 3 lata przerwy??Po drugie second czy F3 do 12000 sie trafi?? A może coś podobnej klasy za mniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 czy się nadaje - zależy... w dużej mierze od Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Nooo ja jestem spokojny i nie wariowuje to raczej nie mam zastrzeżeń... co do sprzeta to co mozna kupic do 12000 tyś, rocznik wyżej niż 95... z nowoczesnym wygladem i w miare ekonomiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 ale plasticzek czy może jakis nakedzik ? EDIT. Ale palnąłem głupotę... kupisz F3 z początku lat produkcji (95-96... za 12 - 13 tys.PLN... np. sprowadzoną z niemiec i do rejestracji... Jest chyba kilka na Allegro nawet. Sorki za pomyłkę ale coś mi się pokićkało http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=50851847http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=51453040http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=51454964http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M48683 to tylko przykłady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Nooo ja jestem spokojny i nie wariowuje to raczej nie mam zastrzeżeń... Każdy tak mówi :-). Gorzej jak już się dorwiesz do sprzęta. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Lolek macasz macasz i co w końcu wymacałeś .????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Super!Na 100% kupujesz Ceebrę?Można już gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Lolek macasz macasz i co w końcu wymacałeś .????????????????? Ja jak Lolek, macałem, cmokałem, strzelałem foty, wybrzydzałem przez osiem miesięcy, aż trafiłem tą idealną cbr-kę, i śmigam sobie to tu to tam ;) ps. ale, trzeba być ostrożnym z tym kupowaniem i naprawdę bardzo dokładnie sprzęta obejrzeć a najlepiej zawieść do serwisu.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Super!Na 100% kupujesz Ceebrę?Można już gratulować? Jeszcze chwilaaaa , ale czuje że już nie długa ;) wczoraj znufff było macanko - obiekt - cebra F3 oczywiście z 97 roku cena wywoławcza ok 15000 do negocjacji ale..... szlifnięta z lewej - widać po deklu , klamce sprzegła i po błotniku przednim który jakoś tak niefortunnie pospawany i pomalowany :? plastiki poobcierane to tu to tam , motor raczej malowany ...jak przyjechałem to kumpel właściciela pojechał nią do sklepu i jak przyjechał to była ciepła , jak podjechał to sama zgasła 8O potem jak sie do niej dorwałem to silnik ładnie chodzi , żadnych niepokojących szmerów ale nie trzyma obrotów i gaśnie , jak dodam gazu to czasem go dławi .... , wydech jakiś kombinowany z nierdzewki ... opona ok napęd nie wiem wyglądał ok ...suma sumarum cos mi nie styka przy tym motorze :roll: i maszyna z wrocławia do kupienia w kalwarii 8O kur... zniechęciłem się jakoś .... co może być powodem takiego zachowania się silnika :?: niezsynchronizowane gaźniki czy świece czy co ?? i jak to jest z malowaniem , czy orginalne malowanie to są naklejki i na to lakier czy tylko taki areograf poprostu :?: szukam dalej , dziś następna sztuka F3 98 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 ładnie robiona ta Cebra... cena taka sobie... ja bym odpuścił z miejsca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 też ją odpuszczam raczej :? czy ktos mi odpowie jak z tym malowaniem i z tym silnikiem w cebrze jak powinien się zachowywać silnik IGŁA :lol: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 czy ktos mi odpowie jak z tym malowaniem i z tym silnikiem w cebrze jak powinien się zachowywać silnik IGŁA ??Ja się słabo znam na silnikach, niemniej jednak, sam kupiłem moją cebre i nawet nie byłem w serwisie a jedynie tam w jakimś stopniu można stwierdzić czy silnik jest zdrowy, chociażby przez pomiar ciśnienia w cylindrach. Generalnie odpuszczałem sztuki które pracowały nierówno, bądz wariowały obroty. A co do malowania, to interesowało mnie tylko i wyłącznie fabryczne. Dobrze by było się przejechać aby sprawdzić trakcję ja nie umiałem jeżdzić i poprosiłem sprzedającego,żeby w trakcie jazdy puścił kierownicę i przyglądałem się czy moto idzie jak po sznurku, i czy nie ma trzepotania kierownicy. Jak moto było ciepłe to go przegazowałem obserwując czy dymi, nie dymił to kupiłem i była to dobra decyzja. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 no i ciąg dalszy poszukiwań.... w środe wybrałem się na wycieczkę do bielska Olek Motocykle ;) Po jakiejś godzinie jazdy do Bielska i godzinie błądzenia po Bielsku :? dotarłem na to zadu..... jakaś hala popegieerowska napis Olek no to myśle jestem w domu... wchodze a tam jakieś dwie padliny i jakiś zygzak tylko 8O i odpowiedź ... " nie mamy juz komisu , zostały tylko resztki , moze Pan kupić ciuchy najpierw ;) więc informuje firma Olek Motocykle nie zajmuyje się jusz komisowaniem motocykli - to tak na marginesie jakby sie kto tam wybierał :roll: poszukiwania trwaja :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Oooo... ale syf 8O powodzenia Lolek w szukaniu! bądz dobrej myśli! jak nie dzisiaj do jutro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi