Skocz do zawartości

podruby oryginalnych szprych

Rekomendowane odpowiedzi

potrupki orginalnyh szpryh harakteryzujom siem mniejszom wytszymałościom. nie fidzem sensu kupywania podrupek.

ortografia panie kolego! przeca już ci ktoś zwarcał uwage... przez takich jak ty zaczynam już sam robić błędy (i myśle ze nie jestem w tym odosobniony) :evil: :D

bo mam Dominik Szymański a czy nie można o szprychach przy piwie no kurcza

[ Dopisane: 08-11-2005, 20:59 ]

a co do tej firmy BARTNIK, to chyba będe musiał skożystać z jego usług , bo jak dzwoniłem do przedstawiciela yamahy to do mojego modelu (yamaha sr 125)podobno kosztują 16 euro za sztuke, to ja pierdziele wole dorabiane. albo zostaje wyjście wyczyścić je tylko czym

Nie lepiej kupić oryginalne niż oryginalne podróbki oryginałów??

Zależy do czego chcesz te szprychy? jak do weterana jakiegoś to ciężko o oryginały' date=' a jak np. do crossa to nie baw sie w podróbki.[/quote']

DO KDX 35-40zł za sztuke z nyplem takze ja dziekuje! Pekly mi 3 sztuki to kupilem w sklepie z czesciami do demoludow od jakiegos komara i skrocilem...

jesli szprychy są całe tylko brzydko wygladaja' date=' to za cenę porównywalną do orginalnych można je pochromować i będą wyglądały jak nówki.[/quote']

Tia tylko gorzej jak nyple sa objechane a szprychy zapieczone :D

Polecam:

Firma Bartnik

42-200 Częstochowa ul. Wodzickiego 67 tel./fax +48 34 360 56 63 tel. +48 34 361 25 66 e-mail: [email protected]

Zamawiałem' date=' towar pierwsza klasa.

http://www.bartnik.bigduo.pl/[/quote']

OK jutro do nich dzwonie. Oritentujesz sie moze czy sprzedaja na sztuki i ile mniejwiecej wychodzi za szt z nyplem? Dzieki wielkie za stronke...

BTW. Orientuje sie ktos gdzie w Warszawie centruja koła motocyklowe? Z rowerowymi daje rade, ale nie wiem czy w moto mi sie uda :|

Zależy do czego chcesz te szprychy? jak do weterana jakiegoś to ciężko o oryginały' date=' a jak np. do crossa to nie baw sie w podróbki.[/quote']

DO KDX 35-40zł za sztuke z nyplem takze ja dziekuje! Pekly mi 3 sztuki to kupilem w sklepie z czesciami do demoludow od jakiegos komara i skrocilem...

Do KTM'a 7zł sztuka.

jesli szprychy są całe tylko brzydko wygladaja' date=' to za cenę porównywalną do orginalnych można je pochromować i będą wyglądały jak nówki.[/quote']

Tia tylko gorzej jak nyple sa objechane a szprychy zapieczone :D

Polecam:

Firma Bartnik

42-200 Częstochowa ul. Wodzickiego 67 tel./fax +48 34 360 56 63 tel. +48 34 361 25 66 e-mail: [email protected]

Zamawiałem' date=' towar pierwsza klasa.

http://www.bartnik.bigduo.pl/[/quote']

OK jutro do nich dzwonie. Oritentujesz sie moze czy sprzedaja na sztuki i ile mniejwiecej wychodzi za szt z nyplem? Dzieki wielkie za stronke...

BTW. Orientuje sie ktos gdzie w Warszawie centruja koła motocyklowe? Z rowerowymi daje rade, ale nie wiem czy w moto mi sie uda :|

Mniej więcej:

Szprycha Fi4 -1PLN :lapagora:

Nypel - 1PLN :lapagora:

Tak było w tamtym roku. Ja zamawiałem 40 szt. Niestety nie wiem czy mają jakiś minimalny limit. Zadzwoń i się dowiedz.