Fat Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Według mnie to jest gixer 750. Poaptrzcie na jego przednie zawieszenie, ma ups down(nie wiem jak sie dokładnie pisze). takie zawieszenie dopiero niedawno zagościło w sportowej 600 suzuki.Mylisz sie. To jest GSX-R 600. Klepany byl bodajze w latach 92-93 i tylko na rynek amerykanski. Wizualnie nie rozni sie niczym od 750. Takie 7,5 tylko z mniejszym silnikiem. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 O żesz je mać, to na prawde istniało 8O http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...hl%3Dpl%26lr%3D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Byl gsxr600, nawet ktos z forum takiego mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Olej GSX-R' date=' w tym przypadku złotym środkiem jest GSX 750F (większy imbryk) spalanie na pozimie 6,5l, ma 100KM więc popierdółką nie jest, w miarę wygodny... ale ciężki. Do turystyki raczej bym to wybrał (to moje osobiste zdanie). [/quote'] ...i byłby to bardzo dobry wybór ;) Ciężki, ale dość mocny, wygodny, dobrze się prowadzi, nawet obładowany bagażem do granic możliwości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_b20 Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam chodzilo mi glownie o GSX 600 F i wlasnie go zakupilem pare dni temu (rocznik 1991 za cene5800 koloru:białego w niebieskie zielone, żółte i czerwony paski)ogolnie czytalem na jego temat i jakos najbardziej mi przypadl do gustu. Chcialem cos co wyglada jak scigacz a nadaje sie zarazem do turystyki i malo pali. Po zakupie jechalem nim do chaty (180km do punktu do celowego) i musze przynzac, ze bardzo fajnie mi sie nim smigalo.Moze to pytanie nie jest do konca zwiazane z tematem ale ma ktos moze orginalną ksiązke do GSX600F w formacie pdf,doc itp.?Albo jakies ciekawe stronki na temat tego moto?Z gory dzieki wszystkim za wypowiedzi. Mam nadzieje, ze sie spotakamy czasem na jakims zlocie!Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A nie mówiłem że chodzi o Imbryka??? ;) Gratuluję zakupu, z serwisówką nie pomogę.Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Tez zamierzam kupic GSX 600 F wydaje mi sie ze to dobry wybor :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Na samym poczatku zawsze jest dobry wybor .Reszta wychodzi w praniu.Jak kupisz jakas padline albo OKAZYJNIE za nizsza kase to niepozostaje nic jak zbierac kaske na naprawy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi