adam87 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Kamikaze16 napisał:SX za 6500zł w przeliczeniu na Polskie zł. Rok 98 nie ma sie co śmiać bo ja na przykład bede brał z usa honde cr '02 lub '03 i na sam motocykl nie mam zamiaru wydać więcej niż 6000-6500zł :D i to nie jest jakieś moje marzenie tylko po tyle tam chodzą te sprzęty a mam bardzo dobrego znajomego który żyje ze sprowadzania i serwisowania motocykli i właśnie teraz jest w usa więc na pewno mi coś fajnego znajdzie :P do tego dochodzi tylko około 1000zł za transport morski. cło i vat odpada oczywiscie bo crossa rejestrowac nie bede. właśnie takie sprowadzanie najbardziej sie opłaca bo jeśli do ceny ma dojść jeszcze koszt rejestracji i podatków to wcale sprowadzanie motocykli nie jest takie opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Może i miał racje' date=' ale teraz mam trudności zeby opanować sete, bo nie mam doświadczenia a enduro juz gania dość poważnie.[/quote']Co ty za głupoty gadasz.Paczcie jaki skromniacha, chłopak gania troszke ponad miesiąć zrobić 600km na enduro, a opanował podstawy jazdy, śmiga bokami, uczy się z dobrym skutkiem jazdy na kole, a do tego skakanie też mu dobrze idzie. Ja jeżdże prawie sezon i uważam że na serio świetny z ciebie kompan :!:A gdybyś miał 80ccm to przy CZcie zostawał byś w tyle i po tym miesiącu pluł byś sobie w brode że za mało mocy i w ogóle :!: A co do moto to też polecał bym jakiegoś ostrzejszego Enduraka, moc tylko troche mniejsza od crossówki ale za to charakterystyka sporo przyjemniejsza :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek3miasto Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Kamikaze16 napisał:SX za 6500zł w przeliczeniu na Polskie zł. Rok 98 nie ma sie co śmiać bo ja na przykład bede brał z usa honde cr '02 lub '03 i na sam motocykl nie mam zamiaru wydać więcej niż 6000-6500zł :D i to nie jest jakieś moje marzenie tylko po tyle tam chodzą te sprzęty a mam bardzo dobrego znajomego który żyje ze sprowadzania i serwisowania motocykli i właśnie teraz jest w usa więc na pewno mi coś fajnego znajdzie :P do tego dochodzi tylko około 1000zł za transport morski. cło i vat odpada oczywiscie bo crossa rejestrowac nie bede. właśnie takie sprowadzanie najbardziej sie opłaca bo jeśli do ceny ma dojść jeszcze koszt rejestracji i podatków to wcale sprowadzanie motocykli nie jest takie opłacalne. Kumpel z osiedla chce sciagnac Yz 125 2006 tyle ze w czesciach bo w tedy nie placi sie cla... Przychodzi kilka paczek i montujesz je w chacie... Moto stoi tam 3400 $ czyli spooooro mniej niz u nas... Inny kumpel tez kupil nowa Yz tyle ze 85 w stanach i przyslali mu ja w 5 paczkach... A co do twojego moto to masz kogos kto ci je sprawdzi ?? Bo w ciemno to nie specjalnie dobre wyjscie... Moze ja tez bym pomyslal o sciagnieciu moto ze stanow :P Napisz do mnie na gg jak mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 a mam bardzo dobrego znajomego który żyje ze sprowadzania i serwisowania motocykli i właśnie teraz jest w usa więc na pewno mi coś fajnego znajdzieno adam ma znajomego.Dobra sprawa te sciaganie z usa...Ja tak mialem nową wrke sprowadzac ale nie doszlo do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Kumpel z osiedla chce sciagnac Yz 125 2006 tyle ze w czesciach bo w tedy nie placi sie cla... Przychodzi kilka paczek i montujesz je w chacie... Moto stoi tam 3400 $ czyli spooooro mniej niz u nas... 3400$ za yz 125 z 06???? to juz mala przesada kolego :D ciekawe co to za deler ze tak tanio :mrgreen: az z ciekawosci pojade do swojego i zapytam sie po ile tam stoja 8) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek3miasto Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 To nie od dealera kolo kupil Yz dla syna ale cos mu sie stalo ze nie moze jezdzic i sprzedaje nieuzywana ani razu sztuke za 3400 a normalnie stoja jakies 4500 $... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jugawrc Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Witam Państwa. Jestem tu nowy, przegladałem forum i widze ze temat WR 500 2t, KX 250 2t, cr 250 jest tluczony non stop... Mam wielka ochote zakupic jakiegos motora, do tej pory jeździłem SUPER TENERE, CBR 900 rr o wueskach i jawkach nie bede tu pisał :icon_twisted:... OtóżInteresuje mnie motocykle typu KX 250, CR 250, DR 350 i mam na oku WR 500 2t. Czytełem, ze nietore z tym maszyn sa straszne ( żeczywiscie tak jest ?? ) Jakos dr 350 odstrasza mnie mała moca, ja waze 90 kg Jak jest z exploatacja 250 siątek też taka masakra jak ze 125 o których pisano na forum ?? Ja ogólnie chcialbym po lasach jeździć, wiec niezarejestrowane moto tez wchodzi w gre ( mam możliwość go dowizić na przyczepce ) ale jakoś pewniej bym się czuł z rejestracja na tylku, mieliście jakieś wtopy poważniejsze z lataniem po lasach ewentualnie kilka km droga w ramach dojazdówki ?? Mam jeszcze jedno pytanko :icon_twisted: zna może ktoś historie tego MOTO z ŻYWCA :icon_mrgreen: WR 500http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/1...28372/102283728 Edytowane 16 Maja 2006 przez jugawrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mam jeszcze jedno pytanko zna może ktoś historie tego MOTO z ŻYWCA WR 500http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/1...28372/102283728 heh to moto stoi już na allgro będzie koło 1,5 roku :] ,napoczątku była cena 8900 zł , teraz 4tys :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mi sie wydaje ze to jest jakis składak bo chyba nuie bylo takich yamah.Lepiej kup sobie jakąś cr 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 to nie składak, takie wrki wychodziły w tych latach, a silnik chłodzony powietrzem dlatego ze nie wymagał chłodzenia cieczą, w sumie mało jest kozaków którzy potrafią to przegrzać :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) jak byś chciał to kumpel ma do sprzedania CRM 250 2t z 94r po kapitalnym remoncie :-) w Krakowie. Motocykl zarjestrowany na ramie starszej CR z UpSideDown z przodu. Eksploatacje nie jest droba bo nie wymaga tak czestych wymian tłoków i korb jak Cross. Sprzet dośc mocny i godny polecenia :-) taki prawie wyczynowy motorek. A to WR 500 to jakas abstrakcja :-D odpuść sobie Edytowane 16 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechuss Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam serdecznie , do tej pory jeździłem simsonkiem ,mam już prawko na kat.A i zastanawiam sie nad kupnem motorku takiego, bym mógł sie spokojnie wybrać w dłuższa podróż a i również pojeździć sobie poza drogą asfaltową Mam 176 cm wzrostu i ok 70 kilo wagi . Co sądzicie o BMW f 650 rocznik 1995- 1998 ? nie widziałem tego moto na żywo , tak więc nie wiem czy nie będzie dla mnie za duży :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam serdecznie , do tej pory jeździłem simsonkiem ,mam już prawko na kat.A i zastanawiam sie nad kupnem motorku takiego, bym mógł sie spokojnie wybrać w dłuższa podróż a i również pojeździć sobie poza drogą asfaltową Mam 176 cm wzrostu i ok 70 kilo wagi . Co sądzicie o BMW f 650 rocznik 1995- 1998 ? nie widziałem tego moto na żywo , tak więc nie wiem czy nie będzie dla mnie za duży :clap: hmmm tio moto jest dość spore xP widziałem ja parę razy :icon_mrgreen: jak masz 176 to jesteś mojego wzrostu i myślę że ujechał byś ale z małymi trudnościami ale na długich trasach to nie ma znaczenia ;p Pzdr :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechuss Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A jak jest z jego użytecznością , czy się psuje, jak z częściami itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) sprzet zawalisty jak dla mnie z tym ze to juz bardzo ciezkie enduro i do trudnego terenu moim zdaniem nie zdaje egzaminu ze wzgledu na swoja mase, ale do wycieczek polnymi drogami i takowego uzytkowania wspaniala maszynanowe modele to juz w ogole wypas Edytowane 28 Marca 2008 przez serwient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi