TwisterZG Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Kup ta Cr połam sie albo nie i sprzedaj jak bedzie za mocna.Jesli jest to okazja to zawsze na plusie wyjdziesz po jej sprzedazy.Jak sprzedasz bedziesz miał na dobra setke i moze na 90% ubioru którego zakładam ze nie masz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No ubioru też nie mam i chciałem go kupić jak będę odbierał motor ... Kupię ją i zobaczymy jak to będzie. Jak coś to sprzedaje i biorę setę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja wlasnie wrocilem z toru, troche posmigalem kumpla CR-ka 250 wiec powiem szczerze ze nie pewnie sie na niej czuje(ta moc...) wole dosiadac swoja setke jak narazie. A Za ile ta CR-ke mozesz kupic jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 mam okazję ją kupic po niskiej cenie Za taką cenę nic innego z tego rocznika nie kupię. Było już klika takich osób co tak miały / uważały. Yz 500 & Cr 500 rulezz :lol: . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 W super stanie za 3400 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 W super stanie za 3400 ... Ktory rok i jaka masz pewnosc ze stan jest super? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 1993 rok, a stan jest super ponieważ był rozbierany cylinder i nikasil jest w świetnym stanie tak samo tłok. Zawszieszenie sprawdzał mój znajomy i mówił, że też swietny stan. Prawdopodobnie nie była w ogóle latana. Plastiki są jak nowe nie poobijane. Motor został kupiony od osoby 34 letniej, która jedziła sobie nim na pole. Został kupiony od pierwszego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja mam taki mały offtopic. Słuchajcie ile palą takie wyczynowe Enduro 250. Chodzi mi o np. KDX250, CRM250 coś w tym stylu :?: Idzie wyrobić na paliwo. Najlepiej napiszecie ile łykają na godzine latania, i jak jest z ich żywotnością :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 bylo wiele tematow na ten temat pali tyle ile odkrecisz ale ok 10 na godzine przy ostrej jezdzie a zywotnosc tlok zmieniasz co ok 30 -40 motogodzin zalezy od stylu jazdy Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 1993 rok' date=' a stan jest super ponieważ był rozbierany cylinder i nikasil jest w świetnym stanie tak samo tłok. Zawszieszenie sprawdzał mój znajomy i mówił, że też swietny stan. Prawdopodobnie nie była w ogóle latana. Plastiki są jak nowe nie poobijane. Motor został kupiony od osoby 34 letniej, która jedziła sobie nim na pole. Został kupiony od pierwszego właściciela. [/b']no jAK faktycznie tak jest wszystko dobrze i tak cena, to okazja - tylko czy aby napewno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK CR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 NAJLEPIEJ SIĘ NIĄ KARNIJ I SPRUBUJ I OCEŃ ,Z TEGO CO PISZESZ TO MOTO JEST FAJNE A JAK MASZ ROZUM W GŁOWIE A NIE W.,......... TO SOBIE PORADZISZ. JA JEŻDZIŁEM TROCHĘ NA CAGIVIE 500 37KM ALE BYŁA ZA CIĘŻKA WIĘC SIĘ ZAMIENIŁEM NA GSX 1100 300 KG,PORAŻKA JEŻDZIĆ TYLKO PO ULICY . TERAZ CR 500 OCZYWIŚCIE 2T I NIC INNEGO NIE CHCEM !!!!!!!!!! KUPUJ CR!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Kup ta Cr połam sie koleś uważaj co mówisz!!!! Piotrek Cr to Ty kozak jesteś jak Cr 500 chcesz kupić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ENDURO spoko, on tylko wyraził swoją opinię co może się stać :D:) Ja wiem jak boli, bo śmigałem na rowerze ( latałem na hopach i jeżdziłem w streecie )Tak jak już mówiłem wezmę ją i zobaczymy jak to będzie. Najwyżej sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK CR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 NIE CHCEM KUPIĆ!!!!!!!! JUŻ KUPIŁEM!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 koleś uważaj co mówisz!!!! Koleś ta wypowiedz była do Grzesia który wiedział o co chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi