włochatyDR Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 www.olekmotocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 witam. Potrzebuje zmienic naped w kdx'ie 125 i czy moglibyscie mi podac link do jakiegos sklepu gdzie znajde a najlepiej gotowy link do naoędu z zębatkami 12/50 olek motocykle , mieloch motocykle ,motox, rabittsport. Znajdziesz wszystko tam w 2-3 minuty :biggrin: Ludzie nie bądźmy aż tak leniwi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaroszKDX Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Witam :) Mam Kawasaki KDX 250 ma ktos moze serwisowke lub zna strone gdzie mozna sprawdzic jak wyregulowac zawory?? nie wiem czy sa dobrze ustawione. Calego znam na pamiec :D ale w cylindrze przy zaworze jeszcze nie robilem :P Edytowane 5 Lutego 2010 przez BaroszKDX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam :) Posiadam Kawasaki KDX 250 2T z 1994r ma ktos moze serwisowke lub zna strone gdzie mozna sprawdzic jak wyregulowac zawory?? nie wiem czy sa dobrze ustawione. Prawie calego znam na pamiec :D ale w cylindrze przy zaworze jeszcze nie robilem :P Jak motocykl dobrze się wkręca na obroty to po co coś regulować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaroszKDX Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ogulnie chcialem sprawdzic czy sa dobrze ustawione :) A jeszcze chcialem sie spytac czy jak kranik przepuszcza na zamknietym to moze go zalac ?? bo mam nieraz tak ze nie moge go odpalic bo jest zalany. Musze czyscic albo spycha przepalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie udało mi się znaleźć napędu do kdx'a na tych stronach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ogulnie chcialem sprawdzic czy sa dobrze ustawione :) A jeszcze chcialem sie spytac czy jak kranik przepuszcza na zamknietym to moze go zalac ?? bo mam nieraz tak ze nie moge go odpalic bo jest zalany. Musze czyscic albo spycha przepalic. Kranik sobie może przepuszczać. Jak zalewa to prawdopodobnie zaworek iglicowy nie trzyma i paliwo przedostaje się do cylindra. W zasadzie to powinno przez przelewy wypływać ale pewnie kanały pozatykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaroszKDX Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Przelewy raczej nie sa pozatykane bo czyszcze gaznik. Ogulnie po kazdym treningu go czyszcze. Kiedys mocniej odkrecilem to cieklo i to niezle. Dzieki nie udało mi się znaleźć napędu do kdx'a na tych stronach :( Wejdz na strone sklepmotocyklowy.pl Albo wejdz w google i wpisz KLASA i tam bedziesz mial www.sklepmotocyklowy.pl jak wejdziesz na glowna strone wybierz Marke, Model, Rocznik i tam masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 dzieki baroszKDX :) wszystko znalazlem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaroszKDX Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam gdzie mozna kupic szprychy mam obrecz 18x2.15 pytalem sie juz w MotoX ale tam beda mieli za 2 miesiace :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Witam gdzie mozna kupic szprychy mam obrecz 18x2.15 pytalem sie juz w MotoX ale tam beda mieli za 2 miesiace :( mieloch motocykle , olek motocykle , rabittsport, 4bikes, moto combo. PS: motox to jeden chyba z najdroższych sklepów w kraju. pozdro Edytowane 12 Lutego 2010 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 witam ma ktos z was moze dyfuzor do kdx'a przednią opone kostke i lewy tylni boczek w kolorze zielonym ? i mam pytanie czy plastiki z kx'a podpasuja do kdx'a ? bo sa na allegro cale komplety plastikow do kx'a po 400zł i zastanawiam sie cyz by to posowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 witam ma ktos z was moze dyfuzor do kdx'a przednią opone kostke i lewy tylni boczek w kolorze zielonym ? i mam pytanie czy plastiki z kx'a podpasuja do kdx'a ? bo sa na allegro cale komplety plastikow do kx'a po 400zł i zastanawiam sie cyz by to posowało ? Hej, czy Ty sprzedajesz może tą Kawę? http://allegro.pl/item937203682_kawasaki_k...125_okazja.html Pozdro Włodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kdx opole Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jest ktos zainteresowany Kawasaki KDX 250 Stan idealny Rok 1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jest ktos zainteresowany Kawasaki KDX 250 Stan idealny Rok 1994 Co to znaczy idealny :wink: ? Napisz coś o tym motocyklu na mojego maila [email protected] Pozdro Włodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi