Skocz do zawartości

Kawasaki KDX 125/200/250

Rekomendowane odpowiedzi

witam. Potrzebuje zmienic naped w kdx'ie 125 i czy moglibyscie mi podac link do jakiegos sklepu gdzie znajde a najlepiej gotowy link do naoędu z zębatkami 12/50

olek motocykle , mieloch motocykle ,motox, rabittsport. Znajdziesz wszystko tam w 2-3 minuty :biggrin: Ludzie nie bądźmy aż tak leniwi :biggrin:

Witam :) Mam Kawasaki KDX 250 ma ktos moze serwisowke lub zna strone gdzie mozna sprawdzic jak wyregulowac zawory?? nie wiem czy sa dobrze ustawione. Calego znam na pamiec :D ale w cylindrze przy zaworze jeszcze nie robilem :P

Edytowane przez BaroszKDX

Witam :) Posiadam Kawasaki KDX 250 2T z 1994r ma ktos moze serwisowke lub zna strone gdzie mozna sprawdzic jak wyregulowac zawory?? nie wiem czy sa dobrze ustawione. Prawie calego znam na pamiec :D ale w cylindrze przy zaworze jeszcze nie robilem :P

Jak motocykl dobrze się wkręca na obroty to po co coś regulować ???

Ogulnie chcialem sprawdzic czy sa dobrze ustawione :) A jeszcze chcialem sie spytac czy jak kranik przepuszcza na zamknietym to moze go zalac ?? bo mam nieraz tak ze nie moge go odpalic bo jest zalany. Musze czyscic albo spycha przepalic.

Ogulnie chcialem sprawdzic czy sa dobrze ustawione :) A jeszcze chcialem sie spytac czy jak kranik przepuszcza na zamknietym to moze go zalac ?? bo mam nieraz tak ze nie moge go odpalic bo jest zalany. Musze czyscic albo spycha przepalic.

Kranik sobie może przepuszczać. Jak zalewa to prawdopodobnie zaworek iglicowy nie trzyma i paliwo przedostaje się do cylindra. W zasadzie to powinno przez przelewy wypływać ale pewnie kanały pozatykane.

Przelewy raczej nie sa pozatykane bo czyszcze gaznik. Ogulnie po kazdym treningu go czyszcze. Kiedys mocniej odkrecilem to cieklo i to niezle. Dzieki

nie udało mi się znaleźć napędu do kdx'a na tych stronach :(

Wejdz na strone sklepmotocyklowy.pl

Albo wejdz w google i wpisz KLASA i tam bedziesz mial www.sklepmotocyklowy.pl jak wejdziesz na glowna strone wybierz Marke, Model, Rocznik i tam masz.

Witam gdzie mozna kupic szprychy mam obrecz 18x2.15 pytalem sie juz w MotoX ale tam beda mieli za 2 miesiace :(

mieloch motocykle , olek motocykle , rabittsport, 4bikes, moto combo.

PS: motox to jeden chyba z najdroższych sklepów w kraju. pozdro

Edytowane przez rafael

witam ma ktos z was moze dyfuzor do kdx'a przednią opone kostke i lewy tylni boczek w kolorze zielonym ?

i mam pytanie czy plastiki z kx'a podpasuja do kdx'a ?

bo sa na allegro cale komplety plastikow do kx'a po 400zł i zastanawiam sie cyz by to posowało ?

• 2 tygodnie później...

witam ma ktos z was moze dyfuzor do kdx'a przednią opone kostke i lewy tylni boczek w kolorze zielonym ?

i mam pytanie czy plastiki z kx'a podpasuja do kdx'a ?

bo sa na allegro cale komplety plastikow do kx'a po 400zł i zastanawiam sie cyz by to posowało ?

Hej,

czy Ty sprzedajesz może tą Kawę?

http://allegro.pl/item937203682_kawasaki_k...125_okazja.html

Pozdro Włodzio