nogos Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam wszytskich rzeczywiście nam temat padł :icon_razz: ale jakby ktoś zawital to prosiłbym o podanie info: ile wchodzi oleju do szkrzyni do kdx 125 z 93 roku ? i ile oleju do lag? upsy mam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ile wchodzi oleju do skrzyni to powinno pisać na karterze przy kopce, jeżeli dobrze pamiętam to jest 750ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kdx opole Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ile wchodzi oleju do skrzyni to powinno pisać na karterze przy kopce, jeżeli dobrze pamiętam to jest 750ml. U mnie do 250tki wchodzi 800 ml Witam! Może mi ktoś podać jakies info o kdx 250? (moc, waga) I ogólne wrażenia z jazdy jeśli ktoś jeździł. Pozdro! Mam KDX 250 Jezdzi sie swietnie Zawieszenie USD doslownie plynie w terenie Waga ...? Niewiem Napewno jest ciezszy od KX ale nie duzo Silnik dosyc elastyczny Wdolnym zakresie obrotow da sie fajnie jezdzic W gornych gdy otworzy sie juz zawor mocy to rece prostuje Jest 5 biegowy Mozna go zarejestrowac Ma swiatla i kierunki Uwazam ze jest 100 razy lepszy od kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogos Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Chlopaki to jak z tymi uszelniaczami w zawieszeniu? wie ktoś jaki to rozmiar jest? ( kdx 125 93 rok upsy mam) Z góry dzieki =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobolxx Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam. Przymierzam się do wymiany oleju w skrzyni biegów i klocka hamulcowego z tyłu w moim KDX 125 i tu moje pytanie. Jaki olej mogę wlać do skrzyni? Jakiego wymiaru są klocek hamulcowy z tyłu? Z gróy dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobolxx Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 jest tu kto?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) jest tu kto?;] Po co ci wymiary klocka do kdx? Masz stare? Jak kupujesz nowe to szukasz do podanego modelu a nie po rozmiarach. Co do oleju ile wlać to powinno pisać w obok okienka do sprawdzania stanu. A olej to 10w40 powinien być ok. Pozdro! Edytowane 14 Marca 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_OutSider Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ktoś coś pisał kiedyś że posiada serwisówkę do KDX'a 125, Czy to nadal aktualne ? => Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek 1 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 czy ktos wie gdzie mozna nacentrowac kolo i kupic szprychy bo nawet w rowerowym maja problem. szprychy mam luzne i troszke mi tancuje jak jake. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_OutSider Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Kup w rowerowym klucz do szprych (najlepiej takie kółeczko z nacięciami o różnych rozm) i sam nacentruj. Moto na podstawkę aby koło było w powietrzy, zakręć kołem po czym złap dokładnie w zagiętym miejscu (najlepiej jeszcze zaznacz na oponie jakąś kredą), jeżeli rawka przykładowo zagięta jest w lewo, dokręcaj szprychy trzymające się prawej strony piasty. Za każdym razem jak cos dokręcisz kontroluj ponownie zakręcając koło czy już jest prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Panowie, czy KDX 125 były blokowane na module (CDI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobolxx Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kto mi powie jakiego rozmiaru sa klocki hamulcowe przod i tyl do kdx 125, bo przymierzam sie do zakupu. najlepiej prosilbym o jakis link do tych klockow. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/search.php?string=kd...&personal_rec=0 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGO Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich. W ostatnim czasie stałem się posiadaczem Kawasaki KDX 125. Zadam teraz pytanie z którego proszę się nie śmiać. Czy w tym motocyklu nasącza się filtr powietrza? Pytam bo w francuskim manualu który ściągnąłem nic o tym nie ma. Jest jedynie instrukcja która mówi żeby przeczyścić filtr i air box'a, natomiast nie ma tam żadnych wzmianek dotyczących prania i nasączania filtra. Pisze w niej żeby czyścić po każdej jeździe w deszczu i w błocie, oraz co 8000km :icon_eek: (+ wymiana co 16000km lub pięć czyszczeń). Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam. P.S. Może ma ktoś z Was manuala do wersji z 1999r (KDX125-B6)w j. angielskim. Byłbym baardzo za niego wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek 1 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam wszystkich. W ostatnim czasie stałem się posiadaczem Kawasaki KDX 125. Zadam teraz pytanie z którego proszę się nie śmiać. Czy w tym motocyklu nasącza się filtr powietrza? Pytam bo w francuskim manualu który ściągnąłem nic o tym nie ma. Jest jedynie instrukcja która mówi żeby przeczyścić filtr i air box'a, natomiast nie ma tam żadnych wzmianek dotyczących prania i nasączania filtra. Pisze w niej żeby czyścić po każdej jeździe w deszczu i w błocie, oraz co 8000km :icon_eek: (+ wymiana co 16000km lub pięć czyszczeń). Z góry dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam. P.S. Może ma ktoś z Was manuala do wersji z 1999r (KDX125-B6)w j. angielskim. Byłbym baardzo za niego wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi