sq5rk Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Czy ktoś z Was korzystał z oferty sklepu internetowego oferującego opony:www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm?lang=pl&country=pl reasumując czy można zaryzykować ? Z góry dziękuję za informacje - Romek xvz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja wlasnie zamawiam. Zobacze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja wlasnie zamawiam. Zobacze co i jak.To daj później znać, jak to wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ceny nizsze niz u nas , duży wybór, jednym słowem atrakcyjna oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Polecam zainteresowac sie tez niemieckim eBayem. Komplet nowych, porzadnych opon mozna miec spokojnie za 200 - 230 EUR. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 no i jak z tymi oponami ile kosztuje przesylka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Gosc o nicku Wirus, posiada tey nowe oponki jesycye w lepszych cenach.Wstepnie zamowilem gume na ty(BT014) za 450 PLN, rocznik 2005, bez zadnych uszkodzen. No i bede mogl ta gume osobiscie odebrac, poniewaz jest z Wawy. Gumy sa sciagane zza oceanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek6 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 czesc >>>>>Czy ktoś z Was korzystał z oferty sklepu internetowego oferującego opony:www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm?lang=pl&country=pl reasumując czy można zaryzykować ? Z góry dziękuję za informacje - Romek xvz13<<<<<< ja z tego korzystalem...opona w idealnym stanie, z 2005 roku.calosc trwala okolo 10 dni, a to ze wzgledu na przelew, ktory trwal 7 (!) dni.(trzeba sie liczyc z kosztem okolo 50 pln za przelew w pko, jak gdzie indziej nie wiem-podobno w w filiach bankow niemieckich jest duuuuzo taniej)Nastepnego dnia po otrzymaniu kasy wyslali i po dwoch dniach byla u mnie:)doreczona przez kuriera do domu.spokojnie mozna sie z nimi porozumiec po angielsku-nie mieli zamowionego rozmiaru i zaproponowali inny(kolko 18 cali z tylu)szybka wymiana maili i juzja mam pozytywne odczuciamoze troche razace bylo to ze guma nie byla zapakowana w zaden sposob...ale moze sie czepiam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 grzesiek6 ale placiles cos za przesylke czy tylko ta cene jaka byla wystawiona na stronce i za przelew??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Shipping fees to Polska for 1 - 3 opony 25,00 ¬ Czyli lepiej sie doagdac z kims i zamowic w sumie 3 gumy, Przesylka wtedy wychodzi za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi