kuba_1_6 Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 To KX 250F od którego roku produkowana jest? Na forum spotkałem sie z wypowiedziami ze od 2002. I jaka ogólna opinia na temat tego sprzeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 niestety 400 zl to cena only for me i nie moge zdradzac zrodla ale np OLEK-MOTOCYKLE maja tanio !! co do rmz/kxf to sa produkowane od 04 ale 04 sie bardzo psuly 05 narazie nic nie moge sie wypowiedziec !! :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Przekonujesz wszystkich że niewarto kupować tulei żeliwnej gdyz można za 400pln nałozyć nikasil a potem dodajesz że trzeba być tobą aby muc to zrobić. :? No to faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 nnie wiem ile kosztuje u olka nikasil ale podejrzewam ze to nie jest az taka roznica zeby nie doplacic do niego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Najpierw mowisz ze tanio a potem ze nie wiesz ile :/ Chyba cos ci sie myli :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 i przyznam że... znalazłem ale z jednorazowego źródła narazie jestem jednorazowym źródłem ale może niebawem stane się stałym dostawcą :D Dorabiamy, ale okazało se ze te 150-200zł to koszt samej tuleji bez wycietych okien. Cena już gotwej to około 400zł to jeszcze nie tak źle u snarskiego w olsztynie rok temy krzyknęli mi około 800 zł za tuleje do 90ccm i okna tam nie były wcale wymyślne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Moją kozę kupiłem od chłopkaka który pracuje w warsztacie motocyklowym, powiedział mi żebym spytał szefa o wprasowaniu tulei. Szef powiedział że dorobienie i zamontowanie 200pln więc wprasowanie pewnie z 50pln wyjdzie. Ten kolega stwierdził żebym nie liczył że załatwię sprawę za 200pln (pomijam fajt że już tą tuleję mam) także nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 to ladnie cie arek :oops: heheehhehe a swoja droga to kupe masz teraz co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 a swoja droga to kupe masz teraz co ?? Chyba nie rozumiem. Masz na myśli że mój motor to kupa? Jeszcze się z takim okresleniem nie spotkałem. A w tą CZ Arek sporo pracy włożył. Jedne rzeczy były zrobione dobrze inne olał np. zapłon ale ogólnie nie jest źle a to co się psuje to z takiego powodu że ze mnie mechanik do dupy jest. Także nie czuje się zrobiony w ch.. Zresztą jak on potem robił runde to chyba się nie bał że mu się ten motor rozleci pod dupą. (tłok się akurat rozleciał ale to też wynik moich zdolności i odkręcania na full pół minuty po odpaleniu) Dla mnie gośc jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 dla mnie tez typ jest wyjebany tylko mowie ze sytuacje masz kupe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi