zibik Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Gratulacje -fajny sprzęcior.Będziesz z niego zadowolony .Ja swoją xj-tę niedawno sprzedałem ,ale mam już inną miłość :D .Bezawaryjnej jazdy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 fajny i tani w eksploatacji sprzet - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Hej !W tym roku kupiłem wręcz identyczną 91 rok przebieg 29 tys :twisted: równiez była sprowadzana z nimiec, podokręcaj wszystkie śruby u mnie odkręciło sie już wiele rzeczy (od drgań ?) - pewnie przez to że wcześniej jeżdziła nią kobieta i czynnosci manualne szły jej średnio :)ale powaznie... to kilka dni temu zgubiłem śrube od przedniej osi.... Gratuluje zakupu sprzęt naprawdę miły,pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Wydaje mi sie ze za taka cena calkiem ladniutki motor, gratuluje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macciejj Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 No no gratuluje, ładny motor. Cena tez spoko. życzę czerpania duzej przyjemności z użytkowanianowego sprzętu. Pzdr. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Strzala :) Gratulacje nowego nabytku i niech sluzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Gratulowałem już na gg, ale pogratuluję jeszcze raz tutaj :mrgreen: :arrow: przy okazji także z powodu zdania egzaminu na prawko :-) :-) :) XJta śliczna, zarejestruj maszynę, dopieść przed sezonem i jak tylko zrobi się cieplej uderzymy gdzieś na trasę :twisted: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Gratuluje super sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 witam wszystkich ...i gratuluję zakupu Grzechowi - ładna sztuka. A to jakby ktos chcial nacieszyc oko http://img159.imageshack.us/img159/1678/p1...p10100010cp.jpg :) apro. dwie rzeczy biją po oczach - bardzo ładny, chyba świeży lakier na zadupku i najważniejsze... motor stoi na zwykłej niemieckiej blasze a to chyba świadczy o tym że nie jest wymeldowany w DE (poświadcza to zielony druk) i możesz mieć problem z rejestracją w PL . no chyba że się nie znam.... pzdr. paweł Blacktdm ps. serdeczne pozdro dla Buły - to u Ciebie tankuję przy krakowskiej w Skarżysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 ps. serdeczne pozdro dla Buły - to u Ciebie tankuję przy krakowskiej w Skarżysku ?tak to u mnie,witam na forum i zapraszam na tankowanie,paliwko idzie w dól :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 witamgratuluje zakupu!!!od tego lata jestem posiadaczem xj 600 z 92r ... i bardzo sie z tego ciesze!!!Moto spisuje sie bardzo dobrze (odpukac zeby nie zapeszyc), zadnych problemow.Ja swoja yamahe rowniez przywiozlem z Niemiec i miala podobny przebieg, 22 tys. km.Z dokumentow przegladowych wynika, ze jest to przebieg prawdziwy.Z tego co wiem to Niemcy nie Polaki i licznikow nie cofaja!!! :) WITAM W KLUBIE SZCZESLIWYCH POSIADACZY XJ !!! psjesli chcesz instrukcje to sie odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeh Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 motor stoi na zwykłej niemieckiej blasze a to chyba świadczy o tym że nie jest wymeldowany w DE (poświadcza to zielony druk) i możesz mieć problem z rejestracją w PL . tak tak ,masz racje, jeszcze nie wymeldowany, wszystko sie juz robi :) ale dzieki za troske. Pozdro i dzięki wszytskim za dobre słowo, a co do motorku to jest coraz piekniejszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Jeżeli twój "rumak" jest nie zarżnięty to strzał w dychę powinien ci jeszcze dłuuuuuuuuu :D :P :P go posłużyć <DO ZOBACZENIA NA TRASIE> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 coz tu duzo opowiadac' date=' jest piekna sliczna, cudowna, chodzi jak marzenie i chyba sie zakochałem ) [/quote'] :) oj, jak ja Cie doskonale rozumiem. Też mam xj-otke (rocznik 95), też kupiłem ją w tym roku i jestem cholernie zadowolony.Gratuluję wyboru, napewno będziesz zadowolony.Bezpiecznego śmigania i do zobaczenia gdzieś na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi