klosik Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Chcę robić w przysżłym roku prawko A1. Jak to mniej więcej wygląda tak ogólnie. Jakie są wymogi itd. i czy przy A odchodzi jakaś część egzaminu bo coś takiego słyszałem. :?: Jaka jest mniej więcej cena takiego prawka?? Chciałbym wiedzieć chociaż tak poglądowo. Pozdro :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 JA własnie robie a1 i wsyzstko jest tak samo jak na motocykl. Na teorie chodziłem razem z tymi co na b itd(wkoncu przepisy sa takie same) Praktyki narazie niemam zaduzo ale robie to na etz150 wiec wiecej niz 125 :-D A na egzaminie podobno miasto jest łatwiejsze niz na motocykl A. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 ja niedawno dostałęm swoje prawko A1 cena to samo co na motocykl egzamin trudniejszy przynajmniej umnie(zdawałem na Yamaha TW125 ale najczęsiciej jest GN125) a co do odchodzenia egzaminów nie trzeba chodzić na teorie i to wszystko jazdy dalej 20h a ja się uczyłęm na Honda rebel125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Cena zależy....w warszawie nawet około 1tys zł aktoś z forum robil za 200 wiec nic nie wiadomo... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 temat poruszany kilka krotnie na 4um, warto zagladnac do "archiwum" - ale warto tez odswiezyc i powtorzyc co i jak... no wiec 2 lata temu robilem A1. wymogi to ukonczone 16 lat, badania lekarskie + badanie widzialnosci przestrzennej, ukonczony kurs.cena kursu taka jak kat. A, egzamin wyglada identycznie jak na kat. A ale zdaje sie na motocyklu do 125 ccm (czyli np. krzychu-985 bedzie w Rzeszowie zdawal na Simsonie S53, gdy ludziska na A zdaja tam na Yamasze SR 250. :()egzamin mysle ze wiesz jak wyglada: przygotowanie do jazdy, slalom, 8semki, ruszanie pod gorke i miasto.oczywiscie trzeba tez zdac teorie - taka sama jak na kat. A (z tego co pamietam to razem jest 240 pytan).gdy masz zrobione A1 to po ukonczeniu 9. miesiaca 17. roku zycia mozesz przystapic do kurs na kat. A (tylko czesc praktyczna kursu) a po jego ukonczeniu i po ukonczeniu 18. roku zycia do egzaminu (rowniez tylko czesc praktyczna - teorii sie juz nie zdaje).chyba wszysto juz wiesz.Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 i narazie niemam zaduzo ale robie to na etz150 wiec wiecej niz 125 :-D A na egzaminie podobno miasto jest łatwiejsze niz na motocykl A. pzdr tja... zwłaszcza, że wszystko jest takie samo (łącznie z motocyklem) trasa, manewry :lol: przynajmniej w zamojskim wordzie polecam :( http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ght=opowiem+wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 krzychu-985 napisał: i narazie niemam zaduzo ale robie to na etz150 wiec wiecej niz 125 Very Happy A na egzaminie podobno miasto jest łatwiejsze niz na motocykl A. pzdr tja... zwłaszcza, że wszystko jest takie samo (łącznie z motocyklem) trasa, manewry Laughing przynajmniej w zamojskim wordzie Kumpel zdawal niedawno i mowil ze miasto wyjechal z wordu pojechal kawalek potem zawrocil i wrucil do wordu i zdane:D No ale to tez od egzaminatora zalezy 8) ]vasiliyno właśnie słyszałem o tym simsonie i jestem nawet zadowolony ponieważ miałem simka s53 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 (z tego co pamietam to razem jest 240 pytan) w sumie jest 420 a na egzaminie wszystko zalezy od egzaminatora . Jak zdawalem pierwszy raz to prawie nikt nie zdal (ja tez :( ) za dreugim razem na 11 osob 3 nie zdaly na 2 egzaminie plac robilem gn 250 ktora o wiele lepiej sie jezdzi, a miasto sr 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 w sumie jest 420 hmmm... a to nie jest tak ze 60 specjalistycznych na kat. A (A1) + 180 pytań zasadniczych? byc moze sie pomylilem :( PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 jest 360 podstawowych + 60 na motur :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosik Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Dzięki za info o prawku teraz już wiem co nieco.Pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja za swoje A1 płaciłem niecałe 400zł. ( mam znajomości :):P:P) a tak normalnie to kosztuje tyle co A i wszystkie przepisy są prawie takie same pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja za swoje A1 płaciłem niecałe 400zł. ( mam znajomości RazzRazzRazz) a tak normalnie to kosztuje tyle co A i wszystkie przepisy są prawie takie samepzdr Jaro JA zapłąciłem za a1 450 i na motocykl jest tyle samo. A kumpel robil gdzie indziej ( ale tez w rzeszowie ) i Zrobil za 350zl. Wiec czy ja wiem czy to tak tanio jak po znajomosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja za swoje A1 płaciłem niecałe 400zł. ( mam znajomości RazzRazzRazz) a tak normalnie to kosztuje tyle co A i wszystkie przepisy są prawie takie samepzdr Jaro JA zapłąciłem za a1 450 i na motocykl jest tyle samo. A kumpel robil gdzie indziej ( ale tez w rzeszowie ) i Zrobil za 350zl. Wiec czy ja wiem czy to tak tanio jak po znajomosciach. 400zł. to masz wszystkie opłaty tylko co są konieczne na A1 wykupienie plastiku i takie tam no może ze 100zł. do kolesia co mnie uczył niby przepisówpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Gdzie wy tak tanio robicie... Gdyby u mnie po tyle bylo juz dawno bym sie z 50cc nie meczyl :/... U mnie minimum to 900zl trzeba dac + egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi