DZIADU Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A dokladnie to ma sie odbyc jutro?? Nie, 04.11.2005r. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalcz Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Rozumię, że jesteśmy umówieni dzisiaj o 19:00 przy wejściu do TESCO na Kabatach :!: :!: :!: czy ktoś z obecnych Forumowiczów mógłby się jakoś ze mną umówić bo tak jak wcześniej wsomniałem nikogo z Was nie znam, a nie chciał bym tam stać jak parsol :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 :) :twisted: Jak mi babcia( u której spędze dzisiejszą noc ) pozwoli przyjść troche puźniej do domu to wpadne ;) organizatorzy dajcie jakis namiar na siebie, potrzebuje adresu sklepu TESCO bo musze jakoś z centrum dokulać się - mój numer 509612692 poślijcie mi esa z adresem do zobaczyska, pozdro :mrgreen: DZIĘKI wam wszytskim za namiary ;) MAM nadzieje, że zdąże byc na 19stą :P ;):):P :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 organizatorzy dajcie jakis namiar na siebie' date=' potrzebuje adresu sklepu TESCO[/quote']Jedziesz Metrem do Sracji Kabaty i jesteś koło Tesco :) Ja niestety nie moge:( No chyba że was odwiedze na chwilunie koło 22, ale jeszcze nie wiem :cry: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 No i niestety my z Asią, jeśli w ogóle się pojawimy to dopiero ok 22.00 (obowiązki ect... :| ) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalcz Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Czy w ogóle ktoś będzie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Czy w ogóle ktoś będzie ?Ja mam zamiar przybyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalcz Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Świetnie, ja się melduję o 19:00 przed prawym wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 No i niestety my z Asią' date=' jeśli w ogóle się pojawimy to dopiero ok 22.00 (obowiązki ect... :| )[/quote']już ja się postaram,żebyśmy się pojawili :) o ile mi wiadomo jest szansa,że KML i Greedo również się zjawią,ale po 23.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Kurcze... ja dzis ogniskuje ale w wilanowie - nie wiem czy dotocze się na kabaty :mrgreen: Ale Swir ma być... yhh kusząca propocyzja :mrgreen: Tylko czy ktoś bedzie czy nie 8O :?: :roll: Za metrem? czy na polanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 już ja się postaram' date='żebyśmy się pojawili :) [/color'] Wiem, i miej pewność, że bedą Cię drogo kosztowały te starania ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Że też Wam się chce w taki ziąb na dworzu bawić. :? Rozumiem, w lecie, to co innego, ale przy dzisiejszej pogodzie??? Cóż, może ja mientki jestem (najwidoczniej). :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalcz Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 jest zajebiście, kupa ludzi ( 7 osob), jesteśmy na polanie w Powsinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 eeeuuu hmm co Ty masz jakis komunikator że na forum piszesz :mrgreen: ?? Jestescie TAM.. w środku lasu? :roll: :) :?: (daleko ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Jestescie TAM.. w środku lasu? (daleko ) Tak dokładnie, my z Greedem i Anetką dotarliśmy trochę po 22:00, udało się nam zerwać z roboty. :mrgreen: Było fajnie i niewiarygodnie ciepło, niestety po 2 lufach trza było przystopować bo wracaliśmy z Anecią na motocyklu.Chciałem fotosy zapuścić ale niestety nie mogę połączyć się z serwerem, zapodam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi