Browarny Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Czy moge wziac z soba moja niemotocyklowa polowke? (nie mam na mysli pol litra tym razem zeby nie bylo niedomowien :) )Bedzie mnie bronic przed PGRem :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Panowie obeznani w knajpach wrocławskich - propozycje-ranking knajp ogłaszam. Bo ja to osobiście nie przepadam, jak mi na Dworcu Głównym kufle nad głowami latają, ale w imię wyższych celów ... zgadzam się na wszystko :) Tylko bez żartów typu "Bałtyk" ( A który wie gdzie to jest?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Czy moge wziac z soba moja niemotocyklowa polowke? (nie mam na mysli pol litra tym razem zeby nie bylo niedomowien :) )Bedzie mnie bronic przed PGRem :)Jak najbardziej, nawet jest wskazane :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Bałtyk rządzi :):D Darek w takim razie nie śpisz już u mnie :-D :twisted: Hmmm... "Czemu Nie" jest spoko można tam pobalowac do białego Od Zmierzchu Do Świtu, Garaż. Mowa oczywiście o knajpach z klimatem a nie disco polo del antoniano tekkno 4ever :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 patrzcie jaki macho sie zrobil a taniec ale majkel dźakson o 12 wnocy na plazowym boisku do siatki w centrum wroclawia jakos tak iwanem i dlefinem zalatywal :) :-D :-D Czyli termin 4-5 grudnia mam rozumieic..?? i oczywiscie impreza bezalkoholowa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Proponuję 3-4 grudzieńJestem za! :) Ja tam do siebie biorę Adu (jeśli oczywiście zechce)' date=' bo przy Adu to zawsze jest wszystko' date='[/quote'']Cholercia, ale mnie zaszczycik kopnął 8O Jestem pod wrażeniem! Dziękuję ;) no i możemy przygarnąć jeszcze jakiegoś przystojnyego a może i ze dwóch motocyklistów Oj' date=' tak tak he he :-D Oby tylko zbyt głośno nie chrapali ;) kogo trzeba z dworca odebrać lub przez Wrocław przeprowadzićNo, z tym to już może być gorzej :-D Ale w sumie najważniejsze, żeby chociaż wszyscy się jakoś ,,wytoczyli" z pociągu :-D Kasiu, z tego względu, że jesteś założycielem tematu-zmień może treść tytułu z Warszawy na Wrocław, żeby wszyscy wiedzieli, że chodzi o spotkanie we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Czyli termin 4-5 grudnia mam rozumieic..?? Chyba 2-3-4 ale widzę mario żeś bardzo zapobiegliwy i już zaplanowałes urlop na poniedziałek :-D Nie wiem co z brodatym' date=' ale pewnie chętnie by przyjechał - pała pewnie znowu jakiś dyżur będzie miał. To może właśnie to ma szansę stać się tym "innym razem"Jak nie jak tak :) (i założe się że PGR-owi już co innego w myślach wykwitło hehehehe :lol: ) "Czemu Nie" jest spoko można tam pobalowac do białegoOd Zmierzchu Do Świtu' date=' Garaż. [/quote']No właśnie - trzeba by zrobić jakiś ranking i wybrać najlepciejszą (żeby wszyscy się pomieścili i nie było umpa-umpa, choć to przeszkadza tylko do drugiego piwa 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Krasnal chyba do drugiej flaszki :) (na głowe) Ale umpoa-umpa bum cyk cyk nie może być bo impreza bezalkoholowa przeca :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Jestem za i do Wrocka przyjadę z pewnością :-) Pozdrawiam PS Adu Ja nie chrapię 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 PS Adu Ja nie chrapię Sie sprawdzi :-D A tak na poważnie..... zupełnie mi to nie przeszkadza. Mogą koło mnie strzelać z wydechów a ja jak mam spać, to będę spać :) Zaraz pewnie się posypią posty ,,a to sprawdzimy" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Zaraz pewnie się posypią posty ' date=',a to sprawdzimy" ;)[/quote'] Sam bym cholera chetnie sprawdzil, ale sluzba nie druzba, nie bede sie mogl pojawic :) A powspominaloby sie studenckie imprezki z Wrocka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Nie spamować - tylko mnie tu zaraz w temacie knajp proszę się wypowiadać ! Bo skonczymy w KFC przy przejściu świdnickim na "kurczaczkach" w lizolu, coli bez gazu i zwiedzaniu lokalu w towarzystwie hostessy. :-D Do tej pory mamy: 1. Od Zmierzchu Do Świtu2. Czemu Nie3. GarażCzy jeszcze są jakieś propozycje ? Chyba 2-3-4 Krasnal a co byś powiedział 2-3-4-5-6' date=' a 6.XII. jest Mikołaj i kolejna okazja :) [ [i']Dopisane: 04-11-2005, 17:56[/i] ]P.S. Kasia trzeba zmienić na " ... we Wrocławiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Sam bym cholera chetnie sprawdzil' date=' ale sluzba nie druzba, nie bede sie mogl pojawic [/quote']Echhhhh..... Osito...... no, szkoda, szkoda :PAle miejmy nadzieję, że to nie pierwszy i nie ostatni raz jest organizowane takie spotkanko :) Do tej pory mamy: 1. Od Zmierzchu Do Świtu 2. Czemu Nie 3. Garaż Mam prośbę..... Z tego względu, że nie jestem z Wrocławia i nie za bardzo orientuję się w Waszych ,,komnatach uciechy" ;) czy moglibyście przybliżyć choć trochę klimat podanych wyżej knajpek? Może jakieś stronki? Z góry serdecznie dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Adu, więc "Od zmierzchu do świtu":-fajna obsługa-alkohol-miejsce do tańczenia-DOBRA MUZYKA- i kilka motocykli nad barem :twisted: "czemu nie" -dobra muzyka-alkohol- troche miejsca do tańczenia pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Toś Walnął opis 8) ... normalnie jak z przewodnika dla rencistów :twisted: Od Zmierzchu do świtu - jak sama nazwa wskazuje knajpa hardkorowa (Nazwa trafnie nawiązuje do tytułu flimu Tarantina 8) )Zabawa całą noc można siąść pod starym amerykanskim zlomem wsrod mototcykli na drewnianych ławach przy porządnej muzyce ( nie raz na żywo) łoić ile wlezie i balować do "świtu" :) Następne knajpy poźniej bo się zmęczyłem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi