Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

Akrapovic. Brzmi pięknie :icon_mrgreen: Cena też niezła :buttrock:( 2200 )

wedlug mnie szkoda kasy na sam tlumik juz lepiej kupic caly uklad wydechowy i wtedy dostaniemy jakies 8-10KM wiecej.a tak na marginesie akrapovic nie robi calych ukladow do fz6 tylko tlumiki ale za to firma LEO VINCE rownie dobra robi cale uklady wydechowe od kolektorów po tlumik. koszt takiej zabawki to 1500-2000zł do (modelu 2005) sadze ze do roku 2003 bedzie tanszy i macie te moc oraz piekny pomruk.bede montował to w swoim fazerku na wiosne jak odloze kase:D

pzdr

ja mam przelotowego Streetfightera ("Silence is silver" :biggrin: ). Brzmi cudnie szczególnie przy zamknięciu gazu @ 10 000 rpm :biggrin:

w porównaniu do seryjnego wydechu jest duuuużo lżejszy i 1000 razy fajniejszy

Jak możesz to zarzuć jakąś fotą :icon_mrgreen:

A co do pytania, to śmigam na seryjnym :buttrock:

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

fotki wrzucę jak zrobię (wkrótce) kompa, bo teraz nie mogę, mogę zapewnić, że jest super i szczerze polecić. jedyny minus to wzrost spalania, ale niewielki.

acha, jak nie dasz gumowej podkładki na mocowaniu to wykręcają się śrubki (ja zgubiłem mocującą zbiornik paliwa :icon_mrgreen: )

mam go od kiedy kupiłem moto, nie jest to oryginał z b6 ani b12. wykonany jest z laminatu i nie wiem na czym jest dokładnie wzorowany, ale masz rację, coś w stylu b6/b12.

...i rzeczywiście wygląda lepiej (masywniej) od oryginału :icon_mrgreen: :buttrock:

wedlug mnie szkoda kasy na sam tlumik juz lepiej kupic caly uklad wydechowy i wtedy dostaniemy jakies 8-10KM wiecej.a tak na marginesie akrapovic nie robi calych ukladow do fz6 tylko tlumiki ale za to firma LEO VINCE rownie dobra robi cale uklady wydechowe od kolektorów po tlumik. koszt takiej zabawki to 1500-2000zł do (modelu 2005) sadze ze do roku 2003 bedzie tanszy i macie te moc oraz piekny pomruk.bede montował to w swoim fazerku na wiosne jak odloze kase:D

pzdr

Akrapovic robi cale wydechy. Przynajmniej do Fz6 04- :)

Ario ale masz komin :clap: TEZ CHCE , a powiedz czy jak wejdzie w obroty to tłumi ryk i wydaje te nizsze tony czy ryczy ??

hmmm ciężko opisać, dla niektórych będzie to basowy ryk a dla niektórych nie - dla mnie to basowy sound a nie odkurzacz. na pewno nie jest to gówniane brzmienie a'la wolne wydechy czopra :) hehe a przy zejściu z obrotów (jak pisałem wcześniej), ładnie sobie postrzeliwuje

to trzeba usłyszeć, bo słowa nie opiszą :)

No no Ario kominek niczego sobie :)

Ciekawe czy sa takie kominy, ale niklowane ?? :)

Jakos nie przepadam za koncówkami barwionymi na coś w stylu aluminium, czy te wszystkie inne karbony i kosmiczne materiały :clap:

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

Hey

Obecnie jestem uzytkownikiem szczesliwym zreszta XJ 600, ale czas najwyszy na nowy lub tez uzywany moto :)

Czytajac posty coraz bardzie uswiadamiam sie w przekonaniu ze Fazerek to jest to... Mozecie poglebic moje "uswiadomienie", jak z obsluga, czy to awaryjne moto... jak sie prowadzi...

Aby uszczegolowic, chce turystyka ale mocniejszego niz 50KM