fuckfrontbrakes Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 CZY KTOKOLWIEK NA TYM SWIECIE MOZE MI ZALATWIC PRZEDNIA TARCZE DO FAZERA ?? FZS600 2000 (tylko jedna ... bo mi sie troszke wypaczyla :wink: :icon_idea: ) jezdzil bym na tej ktora jest ok ale hamowanie 70% lipieje :bigrazz: z tad tez moj nick :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 szukam dekla na zębatke z elementem wysprzęglającym (a właściwie głównie jego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A ja ponawiam pytanie, czy ktoś wie jakie zaróweczki od podświtlenia są w liczniku? I jeszcze jedno wymieniłem dziś klocki z przodu choć tamtych było jeszcze trochę odpowietrzyłem układ ale klamka daje się zamknąc do końca trochę mnie to zastanawia (wcześniej też tak było)Nowych klocków nie chce zaszlichcić i czekam aż się ułożą... Ale czy powinna się zamykać do końca ;) ? titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja wiem hehe, nie znalazłem żarówek razem z obudową (tą czarną) ale ja w swoim zrobiłem ta, ze kupiłem same żarówki (podobne do tych na choince) od puszek i za pomocą gumy wyciągasz stare przepalone i zakładasz zakupione nowe, jak nie wiesz jak wyglądają to wyjmij sobie na próbę jedną i spróbuj ją rozdwoić wtedy będziesz wiedział miłego podświetlania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A ja ponawiam pytanie, czy ktoś wie jakie zaróweczki od podświtlenia są w liczniku? I jeszcze jedno wymieniłem dziś klocki z przodu choć tamtych było jeszcze trochę odpowietrzyłem układ ale klamka daje się zamknąc do końca trochę mnie to zastanawia (wcześniej też tak było)Nowych klocków nie chce zaszlichcić i czekam aż się ułożą... Ale czy powinna się zamykać do końca ;) ? titto po demontażu przedniego czy też tylniego koła zawsze dźwignia/klamka będzie się zapadać do końca. trzeba o tym pamiętać przed wyjechaniem na drogę. co trzeba zrobić? kilkanaście razy ją nacisnąć, mówiąc potocznie "podpompować" hamulce :icon_twisted: nie wiem(nie pamięta) ile jest tych żarówek :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 CZY KTOKOLWIEK NA TYM SWIECIE MOZE MI ZALATWIC PRZEDNIA TARCZE DO FAZERA ?? FZS600 2000 (tylko jedna ... bo mi sie troszke wypaczyla ;) :icon_arrow: ) jezdzil bym na tej ktora jest ok ale hamowanie 70% lipieje :icon_twisted: z tad tez moj nick :icon_arrow: :icon_arrow: Ja Ci moge załatwić :banghead: Mam nawet takie dwie, tylko jedna z nich ma bicie, a druga jest łoki :D Spzedam Ci jedną, druga dostaniesz gratis, zrobisz sobie łańcuch i powiesisz na szyi :D Jakby co to wal na priv lub GG 1431750. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 klamke przed wyjazdem z garażu rozpompowałem :icon_twisted: po trasce jest troche twardsza fakt, ale cały czasz nie jestem pewien czy nie powinna być twardsza, choć co do dozowania siły hamowania nie mogę mieć zastrzeżeń, a zrobić stunt się nadal boje ;) (może zawias ustawić na max twardy) Pozdro 600!titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 o jakim 'stuncie' mówisz? stopala zrobisz bez zmian zawiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam. Posiadam Fazera600 '98 niedawno pojawił sie u mnie problem z zacinającą sie stacyjką, nie moge włączyć zapłonu, nie wiem czym to jest spowodowane, może deszczem który niedawno mnie złapał? Da sie coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckfrontbrakes Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam. Posiadam Fazera600 '98 niedawno pojawił sie u mnie problem z zacinającą sie stacyjką, nie moge włączyć zapłonu, nie wiem czym to jest spowodowane, może deszczem który niedawno mnie złapał? Da sie coś z tym zrobić ? Zacina sie? sproboj przytrzymac kluczyk w swoja strone i wtedy przekrecic go.. ja tak mam..stacyjki wysiadaja po prostu musisz ja wyczuc i pociagnie jeszcze 50000 wsadzen ;) stacyjki w motorach zaprojektowane sa na deszcz i gnoj wiec chodzi tu o jej wiek i o te male zabki nie o nic innego.. no mozliwe jest ze ktos ci majstrowal przy stacyjce to wtedy zapomnij o moich radach i filuj przez okno jak ja co noc :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dziś z pół godziny stałem nad tą stacyjką i tylko 2 razy mi sie udało włączyć zapłon :/ Nikt nie majstrował napewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dziś z pół godziny stałem nad tą stacyjką i tylko 2 razy mi sie udało włączyć zapłon :/ Nikt nie majstrował napewno.. Miałem dokładnie ten sam problem, który rozrósł sie do tego stopnia,że nie mogłem w ogóle przekręcić kluczyka ;) Motocykl intensywnie eksploatowałem w deszczu i stał na parkingu przy zakładzie pracy, narażony na działanie czynników atmosferycznych :icon_twisted: Najpierw wstrzyknąłem tam środek penetrujący, może to byc WD 40 lub inny podobny i rozruszałem mechanizm. Później zaaplikowałem bardzo rzadki środek smarująco-konserwujący(Ambersil +40) i działa bez zarzutu do dzisiaj :icon_arrow: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 WD40 już dawno tam wstrzyknąłem ;) Ale czegoś takiego jak Ambersil to jeszcze na oczy nie widziałem... Długo sie z tym męczyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam ja mam to samo, chwilowo mi troche pomogło hehehe pare kropli oleju z patelni haaa ale kupie zwyczjnie odmrażacz do zamków, on nie tylko odmraza ale smaruje i konserwuje, po oleju chodzi troche lepiej wiec myśle ze odmrazacz pomoze. W puszcze w zamkach spisywał sie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Popracowałem nad tym.. wiecej WD40 troche to rozruszałem i teraz jest dużo lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi