pe_wee Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam posiadaczy fazera. Mam pytanie. Posiadam fzs-a 600 2001 rok. Kilka dni temu zaliczyłem glebę . Efekt - lagi do wymiany (ewentualnie jedna do prostowania ale jakoś nie mam do tego zaufania) Chcę kupić zamienniki. Na allegro znalazłem dwie oferty. Różnią się jednak długością (605 i 604 mm), przy tej samej średnicy. Które wybrać? Help. Pozdro. Moim skromnym zdaniem ten 1mm różnicy nie robi gdyż przy tej odległości mieści się w tolerancji błędu pomiarowego... Wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dzięki bardzo za szybką odpowiedź :notworthy: . 1 mm to niby nic , ale na wszelki wypadek wolałem się spytać. Mam nadzieję że lagi firmy TLT z Bielska Białej są przyzwoitej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż kupowanie używek bo nigdy nie wiadomo na co trafisz... Chmurek poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_g Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ludzie co to się dzieje ?? 3 tygodnie minęły a tu nikt nic nie pisze :icon_twisted: Żyjecie, jeździcie ?? wstyd się przyznać ale przez 3 tygodnie zrobiłem tylko 200 km :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No cisza totalna w temacie... Nie to co kiedyś... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 bo fazer to nuda przecie... to i cisza w temacie. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Fazer sie nie psuje tak jak inne, to i pisac nie ma o czym :icon_razz: Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burst Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Macie jakieś doświadczenia z filtrem powietrza K&N ? Pytam bo opinie są raczej skrajne. Jedni są bardzo zadowoleni a inni mówią, że motocykl traci dół i wracają do serii. Pytam bo jakby nie było 250 zł piechotą nie chodzi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 u mnie w fzs KN nic w osiągach nie poprawił ale o dziwo zmniejszyło sie minimalnie zużycie paliwa. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burst Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie wiem czy było, ale może się komuś przyda. Service manuale do FZ1 i FZ6. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwakami Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 jak nikt nie pisze to ja napiszę mam taki problem - Mam FZ1 GT full owiewka plus kufry i ostatnio jechałem w trasę dość dopakowany (sam) i nagle przy dojeździe do świateł pojawiła się delikatna shimma. Czy ktoś w ogóle spotkał się z takim przypadkiem na FZ1 ? Wiem, ze amor skrętu pomoże, ale czy takie moto z taką ramą nie powinno być trochę bardziej sztywne? A tak to rzeczywiście nic się nie dzieje... ostatnio zrobiłem 770 km w jeden dzień Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jak nikt nie pisze to ja napiszę mam taki problem - Mam FZ1 GT full owiewka plus kufry i ostatnio jechałem w trasę dość dopakowany (sam) i nagle przy dojeździe do świateł pojawiła się delikatna shimma. Czy ktoś w ogóle spotkał się z takim przypadkiem na FZ1 ? Wiem, ze amor skrętu pomoże, ale czy takie moto z taką ramą nie powinno być trochę bardziej sztywne? A tak to rzeczywiście nic się nie dzieje... ostatnio zrobiłem 770 km w jeden dzień Pozdro Rozumiem, że przy hamowaniu. To raczej nie możliwe, prędzej był to próg asfaltu lub coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwakami Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no właśnie bez hamowania, moto dość obciążone, jazda prosto w koleinie i z nikąd - shimma. Moto absolutnie bez dzwona i "prosta rama" czy ktoś miał taki problem? P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jedyna shimma jaka mi występuje, to gdy drapię się po czole 1 ręką, a 2 ręką po uchu, i akurat najadę na jakąś nierówność :D a poważniej, nie miałem czegoś takiego. i kto tam pisał, że fazer jest nudny ? :> Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwakami Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 i kto tam pisał, że fazer jest nudny ? :> nooo właśnie zapomniałem wspomieć, że shimma była jak puściłem kierychę na chwilę, żeby się przeciągnąć Fazerzasty nie jest nudny, ino zlotów Fazerów jakoś mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi