Klinton Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hej. moglibyście zerknąć fachowym okiem czy cos od razu powinno razić w oczy? Fotki kiepskie, ale przynajmniej widać że kolorek oryginalny. Nad tylnym kołem jest błotnik, którego chyba nie ma w standardzie?! Ale moim zdaniem to chyba plus bo blotnik i kuferek sugeruja ewentualnie turystyczne uzytkowanie. W sumie moto 2 lata u jednego wlasciciela tez dobrze... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M643002 proszę o wszelkie refleksje, za ktore z gory bardzo serdecznie dziękuję :icon_mrgreen: pozdrawiam gorąco w te zimowo-wiosenne dni :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrys Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hej. moglibyście zerknąć fachowym okiem czy cos od razu powinno razić w oczy? Fotki kiepskie, ale przynajmniej widać że kolorek oryginalny. Nad tylnym kołem jest błotnik, którego chyba nie ma w standardzie?! Ale moim zdaniem to chyba plus bo blotnik i kuferek sugeruja ewentualnie turystyczne uzytkowanie. W sumie moto 2 lata u jednego wlasciciela tez dobrze... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M643002 proszę o wszelkie refleksje, za ktore z gory bardzo serdecznie dziękuję :icon_mrgreen: pozdrawiam gorąco w te zimowo-wiosenne dni :] foty fotami z własnego doświadczenia wiem co real to real (trochę mało nakręcone przez 2 lata) na nic sie nie napalaj jedź obejrzyj. Jak Ci sie podoba ale weź ze sobą kogoś najlepiej kto miał lub ma fazera , kogoś kto ma doświadczenie z motorkami (niekiedy sie napalisz a później płacz) No cóż z fotek motorek ok sam bym sie pokusił go obejrzeć (jeżeli koleś jest pierwszym właścicielem w Polsce za żądaj od niego wcześniejszych dokumentów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dzięki, pewnie że oględziny będą. Z mechanikiem, ale choidz o to że niektóre egzemplarze moża już w pierwszej fotoselekcji odsiać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 sorki ze chlopaki Fazerowcy takie wtracenie robie, pewnie to juz bylo opisane ale z braku czasu i lenistwa nie bede szukal ile pali fazer..chodzi mi doklanie o Fz6/Fazer to juz jest silnik na wtrysku i chodzi mi o spalanie przy pewnych predkosciach. Chodzi mi szczegolnie o przedzial 120-140km/h w trasie w jedna osobe ile Wam tak wychodzi spalanie??Da sie zejsc poniezej 5 litrow przy takiej predkosci podroznej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 sorki ze chlopaki Fazerowcy takie wtracenie robie, pewnie to juz bylo opisane ale z braku czasu i lenistwa nie bede szukal ile pali fazer..chodzi mi doklanie o Fz6/Fazer to juz jest silnik na wtrysku i chodzi mi o spalanie przy pewnych predkosciach. Chodzi mi szczegolnie o przedzial 120-140km/h w trasie w jedna osobe ile Wam tak wychodzi spalanie??Da sie zejsc poniezej 5 litrow przy takiej predkosci podroznej??Witam.Z własnego doswiadczenia moge powiedziec ze mi ponizej 5 L nie udało się zejsc.(moze przy predkosci 80-90 km/h) ale tego nigdy nie próbowałem ;) średnie spalanie to 5.5 - 7 (a bywało więcej!). Ogólnie przy wiekszym pałowaniu wir w baku (szczegónie jak sie nie moze nadązyc za "tysiącami") :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Mój najmniej spalił 4,5L ale to była jazda 70-100km/h, bo jechałem ze 125ccm ;) Średnio w trasie wychodzi mi ok. 5,5L przy prędkościach 120-150km/h :) Jak się pałuje to pali ile wlejesz... ;) Edytowane 26 Marca 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 sorki ze chlopaki Fazerowcy takie wtracenie robie, pewnie to juz bylo opisane ale z braku czasu i lenistwa nie bede szukal ile pali fazer..chodzi mi doklanie o Fz6/Fazer to juz jest silnik na wtrysku i chodzi mi o spalanie przy pewnych predkosciach. Chodzi mi szczegolnie o przedzial 120-140km/h w trasie w jedna osobe ile Wam tak wychodzi spalanie??Da sie zejsc poniezej 5 litrow przy takiej predkosci podroznej??Podłącze sie bo tez chciałem zapytac o spalanie ale w starszych fazerach. Ja nie moge zejsc ponizej 6 litrow. Myslalem ze mniej bedzie palil. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 mój w trasie przy sredniej 120-150 pali w granicach 5,5 rocznik 2000 ale pod warunkiem ze go nie krece na biegach przy predkosci ponizej 100 ostatnio mi spalil 4,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturxxx Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam czy ma ktos moze do sprzedania Fazerka 1000?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam czy ma ktos moze do sprzedania Fazerka 1000??Którego rocznika szukasz??Kumpel coś "wspominał", że chyba sprzedaje, bo chce kupić coś nowego... :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hej. moglibyście zerknąć fachowym okiem czy cos od razu powinno razić w oczy? Fotki kiepskie, ale przynajmniej widać że kolorek oryginalny. Nad tylnym kołem jest błotnik, którego chyba nie ma w standardzie?! Ale moim zdaniem to chyba plus bo blotnik i kuferek sugeruja ewentualnie turystyczne uzytkowanie. W sumie moto 2 lata u jednego wlasciciela tez dobrze... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M643002 proszę o wszelkie refleksje, za ktore z gory bardzo serdecznie dziękuję ;) pozdrawiam gorąco w te zimowo-wiosenne dni :]Na zdjeciach faktycznie ładnie sie prezentuje, kufer GIVI ze stelażem to kilka stówek do przodu...Poprzyglądaj sie mu dokładnie na żywo, na fotkach trudno sie do czegos doczepic, wyglada atrakcyjnie :( Podłącze sie bo tez chciałem zapytac o spalanie ale w starszych fazerach. Ja nie moge zejsc ponizej 6 litrow. Myslalem ze mniej bedzie palil. Moje średnie spalanie z dotychczasowych 4000 km to 5,4 l/100 km, na trasie predkości na ogół do 160 km/h, troszke po miescie, nierzadko z pasażerem, można powiedziec ze przy średniej jezdzie wychodzi 5,3-5,6. Ale musze dodac ze tylnej opony jeszcze do konca nie zamknalem, zostal niecały centymetr :)Rocznik 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Podłącze sie bo tez chciałem zapytac o spalanie ale w starszych fazerach. Ja nie moge zejsc ponizej 6 litrow. Myslalem ze mniej bedzie palil. Sie mata, a moze masz ciężką ręke? Pamietaj ze przyspieszenia (palowanie spod swiatel) bardzo pogarszaja spalanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Sie mata, a moze masz ciężką ręke? Pamietaj ze przyspieszenia (palowanie spod swiatel) bardzo pogarszaja spalanie. Pozdrawiam u mnie średnia to 6,1 jakoś i się nie przejmuję, trasy krótkie, dużo miasta, i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 u mnie średnia to 6,1 jakoś i się nie przejmuję, trasy krótkie, dużo miasta, i wszystko jasne Dokladnie tak, jak mi wychodzi spalanie pod 7 litrow to znaczy ze bylo udane śmiganie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 trochę mało nakręcone przez 2 lata Ja mam Fazera z 2000 roku, który jak przyjechał od niemca do Polski to miał 6800 km. Teraz ma już 14000 z lekkim hakiem. Takie przebiegi są możliwe ponieważ na zachodzie ludzie mają po 2-3 motocykle w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi