koronka44 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dzięki, ale dupa. Szczypcami nie ma za co chwycić. Ta dolna część jest wtopiona w gumę, ale obraca mi się cała. Ta dolna częśc jest tak płaska, że nie mogę chwycić, a nie jestem lewa ręka do takich rzeczy.Nie ma jak złapać, wszystko kręci się.... ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 lekko wbić jakiś śrubokręt/ szpikulec, którym to zablokujeszBTW AFAIR ktoś mówił, że w cywilizowanym świecie te plastikowe mocowania śrub szyby są jednorazowego użytku... kosztowały jakieś chore pieniądze (u dilerów), dlatego nikt u nas ich nie wymieniał :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 "jednorazowe"... jak dawalem czache do robienia musialem je wyciagnac, jakos na sile i sie wyprostowaly, mysle ze gdybym je czym scisnal to w miare by sie sprostowaly, tak czy siak dalo sie je zamocowac spowrotem..troche na sile. jedna sie zgubila i musialem dokupic.. 10 pln za jedna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Też miałem z nimi problem jak zmieniałem szybę na turystyczną... jedna mi wpadła do owiewki pod lampami jedna i nie mogłem za cholerę jej znaleźć :) Już myślałem, że będę musiał rozbierać cały przód :) Jakoś po półgodzinie walki ją znalazłem, ale z powrotem to miała opory, aby wskoczyć :( Ciężko poza tym takie dostać i kosztują sporo :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ale chociaż odkręciłeś!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No dałem rady, szyba fabryczna zdjęta. Śrubki nowe zamówione jak zwykle w Yamaha w Gdyni u solidnego Jacka. Będą za kilka dni. Nowa szybka zostanie przykręcona i ... aby do wiosny. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No dałem rady, szyba fabryczna zdjęta. Śrubki nowe zamówione jak zwykle w Yamaha w Gdyni u solidnego Jacka. Będą za kilka dni. Nowa szybka zostanie przykręcona i ... aby do wiosny. :icon_razz:To gratulacje! Zapodaj tylko jakąś fote po założeniu.Ps. tez miłałem problem z tymi srubami ich 'łby' mam w dwóch bardzo rozwiercone i trzeba mieć dobry śubokręt żyby je odkręcić/dokręcić. Ale jakoś poszło.Ps. 2. dziś odpaliłem Fazera - zagadał bez problemu - aż miło było posłuchac tego dzwięku silnika:-) oby do wiosny.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja dzisiaj nie wytrzymałem jak zobaczyłem piękne błękitne niebo i +7st. na termometrze i pojeździłem trochę :buttrock: Kilku wytrwalców mijałem :biggrin: Ludzie w katamaranach trochę się dziwili jak widzieli kogoś na moto... szczególnie na skrzyżowaniach jak się przeciskałem :crossy: Przy okazji zrobiłem zdjęcia po założeniu kilku nowych rzeczy:http://bikepics.com/members/bart3z/06fz6/d...p?i=1072693&s=0 Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja dzisiaj nie wytrzymałem jak zobaczyłem piękne błękitne niebo i +7st. na termometrze i pojeździłem trochę :icon_question: Kilku wytrwalców mijałem :icon_razz: Ludzie w katamaranach trochę się dziwili jak widzieli kogoś na moto... szczególnie na skrzyżowaniach jak się przeciskałem :) Przy okazji zrobiłem zdjęcia po założeniu kilku nowych rzeczy:http://bikepics.com/members/bart3z/06fz6/d...p?i=1072693&s=0 B@rtek chyba należy Ci się miano najbardziej wypasionego Fazera na 4rum :P Super się prezentuje z tymi kierunkami białymi i całą resztą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Oj! Wypasik Piekny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja dzisiaj nie wytrzymałem jak zobaczyłem piękne błękitne niebo i +7st. na termometrze i pojeździłem trochę :biggrin: Kilku wytrwalców mijałem :wink: Na Śląsku też 7 stC wiec i ja sie skusiłem by pojeździć :crossy: banan na gębie do teraz :) B@rtek chyba należy Ci się miano najbardziej wypasionego Fazera na 4rum :icon_rolleyes: Super się prezentuje z tymi kierunkami białymi i całą resztą To prawda, zadbane i dopieszczone moto cieszy oko, szczególnie gdy jest to Fazer :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 to fakt...pogoda calkiem fajna...na bazarze w katowicach widzialem kilku smialkow (za rana przymrozek byl)... krew mnie zalwea jak jest ladna pogoda, a piekna rozkrecona w garazu stoi - nie mam kiedy wyczyscic porysowanych elementow silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 B@rtek chyba należy Ci się miano najbardziej wypasionego Fazera na 4rumSuper się prezentuje z tymi kierunkami białymi i całą resztą :clap:Hehe dzięki, ale nie przesadzajmy z tym najbardziej wypasiony :) Oj! Wypasik Piekny! Gratulacje!Dzięki :flesje: Na Śląsku też 7 stC wiec i ja sie skusiłem by pojeździć :crossy: banan na gębie do teraz To prawda, zadbane i dopieszczone moto cieszy oko, szczególnie gdy jest to Fazer PozdrawiamDzisiaj się już pogoda popsuła u mnie :(Pada, zimno, ślisko... Dzięki :bigrazz: Ja nie lubię mieć moto fabrycznego... :wink: Wolę już tą kasę odżałować, zrezygnować z jakiś innych przyjemności, ale mieć moto takie, które mi się podoba i oddaje po części mój charakter :wink: Poza tym lubię pogrzebać przy nim wieczorem, założyć coś nowego... itp. :wink: Fazer nawet fabryczny jest sam w sobie piękny panowie :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 To gratulacje! Zapodaj tylko jakąś fote po założeniu.Ps. tez miłałem problem z tymi srubami ich 'łby' mam w dwóch bardzo rozwiercone i trzeba mieć dobry śubokręt żyby je odkręcić/dokręcić. Ale jakoś poszło.Ps. 2. dziś odpaliłem Fazera - zagadał bez problemu - aż miło było posłuchac tego dzwięku silnika:-) oby do wiosny.Pozdr. No właśnie, rozwierciłem i poszło.Odpalenie: w sobotę też odpaliłem (bo jestem chory, więc tylko do garażu) i na widełkach troche pochodził i parę biegów zmieniłem. Zero problemów,wystartował, jakby miał śmignąć ,ale to tylko garaż.Ale niedługo będzie lepiej, luty ma byc z +15 i wyżej. :lalag: Trzymajcie się, :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ale niedługo będzie lepiej, luty ma byc z +15 i wyżej. :) Trzymajcie się, :lalag:Właśnie te zapowiedzi pogody są bardzo optymistyczne... oby się sprawdziły :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi